Hirdetés

Kerítés építésére már számtalan alternatívát találunk. Technika, anyag, kivitel, a költségek és a minőség mentén is dönthetünk, ha szeretnénk ingatlanunk, telkünk köré kerítést emelni. Ha fontos számunkra a korrekt ár-érték arány, és a folyamatos karbantartással sem szeretnénk bajlódni, akkor az acélkerítést nekünk találták ki.

Ez a típus időtálló, stabil, modern, és mindemellett nagy választási szabadságot ad a megrendelő részére. Az egyedi acélkerítés nem csak kertünk dísze lehet, hanem megfelelő védelmet is biztosít a körülkerített terület és ingatlan számára.

Elrendezés

Az acélkerítés lakossági és ipari használatra is javasolt. Az acél léces kivitele lehetővé teszi, hogy elrendezésben a hézagos és sorolt kivitel is megvalósítható legyen. Ipari területek, de magánkertek esetében is igény mutatkozik arra, hogy kívülről ne lehessen belátni: sorolt elrendezéssel meggátoljuk a belátást.

A Nívó Kerítés acélkerítés elemei vízszintesen és függőlegesen is felrakhatók, új vagy már meglévő keretre is erősíthetők. Az innovatív KLIKK rendszernek köszönhetően a kerítésrendszer telepítése gyors, és fúrás, faragás nélkül is elvégezhető. Egy átlagos méretű családi ház körbekerítését akár fél nap alatt befejezhetjük. Szerelése egyszerű és gyors, az elemek távolságát tetszőlegesen rögzíthetjük.

Egyedi acélkerítés

Az acélkerítés a választható elrendezés mellett, színében és méretében is variálható, egyéni igényekre szabható. A gyártó vállalja, hogy 3 méter szálhosszúságig, 10,5 centi szélességben, milliméter pontosan méretre szabja a léceket. A színeket széles választékból, egyszínű és fahatású mintázatban kérhetjük. Minden egyes kerítésre 10 év teljes körű garanciát kapunk a gyártótól, amely évek óta elégedett ügyfelek százainak készít kerítést.

Amennyiben nem csak bemutatóteremben szeretnénk meggyőződni a kerítés minőségéről, kérjük, hogy keresse fel a cég referencia helyeinek egyikét! A weboldalon megtalálhatja az Önhöz legközelebb eső, adott helyre gyártott, egyedi acélkerítést. A legkedvezőbb áron, közvetlenül a gyártótól rendelhetjük meg az elemeket.

Szerkezet és felület

Az acéllécek a különleges felületkezelésnek köszönhetően, az évek múlásával is megőrzik eredeti állapotukat. Színük napfény hatására sem fakul ki, szerkezetük nem vetemedik, és ellenállóak a nedvességgel szemben. A lécek tökéletesen gondozás mentesek, így nem kell időt és pénzt pazarolni a karbantartásukra. Könnyen és drága takarítószerek nélkül, környezetbarát módon tisztíthatók.

Rendelés után házhozszállítást is kérhetünk, igény esetén a kerítésrendszer építését is vállalják a cég munkatársai. Rendelési igényünket a Kerítés Tervező Program segítségével tudunk leadni, illetve a honlapon található elérhetőségeken kérhetünk ajánlatot.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás