Hirdetés

A felnőtt fogszabályozás egyre gyakoribb eljárásnak számít, hiszen hatékony megoldást nyújt az esztétikai és szájhigiéniai problémák megoldására is. A modern fogszabályozási technikák segítségével Ön is gondoskodhat a fogai megfelelő állapotáról, illetve a magabiztos mosolyáról. Ismerje meg a felnőtt fogszabályozás legfontosabb előnyeit!

Milyen fogszabályozók érhetők el felnőttek számára?

Természetesen a leghatékonyabb megoldás már gyermekkorban elkezdeni a fogszabályozást, azonban felnőttként is több lehetőség érhető el a páciensek számára. A korszerű fogászati technikáknak köszönhetően már többféle ár-érték arányú fogszabályozó közül is választhatnak a nagykorúak.

A fém fogszabályozók legnagyobb előnye, hogy az áruk kedvező, és már mini típusban is kaphatók. A mini fogszabályozó jelentősen növeli az esztétikusságot, így a magabiztosság garantált. A Netfog Fogorvosi Rendelő felnőtt fogszabályozása fájdalommentes és hatékony kezelést kínál minden felnőtt számára, aki a fogazata egészségéről szeretne gondoskodni.

Vannak, akik már elsősorban nem is az egészségügyi szempontok miatt hordanak fogszabályzót, hanem inkább ékszerként viselik. A felnőtt fogszabályozó természetesen készülhet porcelánból, illetve közel 100%-os átlátszósággal rendelkező műanyagból is.

Az esztétika szerepe és jelentősége

A pácienseknél kiemelten fontos szereppel bír az esztétikus megjelenés. A szájból kilógó, sötét színű fém drótok korszaka régen lejárt, hiszen a modern fogszabályozás teljes mértékben esztétikus megoldásokat tesz lehetővé. Szerencsére már mindenki számára elérhető a porcelán és zafírkristály fogszabályozó, illetve a láthatatlan típus is.

A láthatatlan fogszabályozó egy olyan kivehető eszköz, amely szinte teljesen észrevehetetlen megjelenést biztosít a felnőttek számára is. A láthatatlan fogszabályozás kiemelt előnye a teljes mértékben személyre szabott kezelés. A fogszabályozó ezred milliméter pontossággal illeszkedik, amelynek köszönhetően a stabil rögzítés garantált. A fogszabályozó beszéd vagy étkezés közben sem vehető észre, és további pozitívum, hogy kényelmesen szabályozza a felnőttek fogait is.

Mikor várható eredmény?

Felnőttkorban a kötőszövetek és az ízületek már merevebbek, mint gyermekkorban. Éppen ezért a fogszabályozás ideje egy kicsit tovább tarthat, azonban a fájdalomtól egyáltalán nem kell tartania egyik páciensnek sem. A szuperrugalmas ívek lágyan mozgatják a fogakat, és az első kezelés után maximum egy hétig érezhető némi kellemetlenség.

A fogszabályozás idejének mértéke természetesen egyénenként változik, ezért kizárólag a fogászati vizsgálatot követően lehet konkrétumot mondani. Azonban szükség esetén nem érdemes halogatni a fogszabályozást, hiszen már felnőttként is tökéletes eredmények érhetők el az esztétikus és egészséges fogazat érdekében.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás