Hirdetés

A tudatosabb életmód egyre nagyobb szerephez jut manapság, viszont nehéz megbízható forráshoz jutni ebben a rohanó világban. “De milyen ételeket kellene ennem? Mivel könnyíthetnék egészségemen, az életmódomon?” Kérdezheted magadban. A következő pár sorban eloszlatjuk káoszt és a tévhiteket. Ismerd meg az “Easy Life” ételeket, és kezeld pillekönnyűen a kérdést!

A tudatos étkezés előnyei

A tudatos táplálkozás legalapvetőbb szempontjai közé sorolható, hogy megfontoltan és változatosan étkezünk, ugyanakkor friss zöldségeket, gyümölcsöket építünk be az étrendünkbe. Húsok közül a könnyedebb húsokat érdemes fogyasztani, de a halféléket sem kell kihagynunk! A fehér kenyér helyett rozslisztből készült kenyeret, a búzalisztből készült tészták helyett pedig szintén tudunk alternatív megoldást találni a durum vagy rozsliszt személyében.

Milyen előnyöket nyújtanak a zöldség- és gyümölcsfélék? Nos, mindenképpen vitaminokban és fontos tápanyagokban gazdag dolgokról beszélünk. Ezek segítik az emésztést, a zsírok lebontását, a különböző diétákat is. Rengeteg antioxidánst is tartalmaznak, amelyek révén támogatják az immunrendszerünket.

Egy tudatos salátabár

Ritka kincs egy olyan salátabár, ahol a tudatosságot és az egészséges szemléletmódot helyezik a középpontba. Képzelj el egy rusztikus épületet, benne egy modern étkezdével. Egy salátabárt, amelynek tulajdonosai tapasztalt hazai gazdákkal vannak kapcsolatban, és a legfrissebb alapanyagokat szállítják nekik. Ahol minden nap valami különlegességet próbálhatsz ki, ahol nemcsak saláták, de egyéb egyedi ételek is megtalálhatóak, ahol Te magad is összeállíthatod saját salátádat! Ugye jól hangzik?

Szeged szívében, a Zöldlevelecske Salátaműhely Easy Life ételeivel Te is könnyen veheted az étrendedet érintő akadályokat!

Ínycsiklandozó tálak

Ha már annyit olvashattál az Easy Life tálakról, akkor itt az ideje, hogy megismerd néhány kiemelten érdekes változatukat.

A Melanzane tál látványa is káprázatos, azonban összetételeiben sem fogsz csalódni. A padlizsánkrém, a sült kaliforniai paprika, a sült padlizsán, a jázmin rizs, a salátamix, a csirkemell, a gránátalma önmagukban is ínycsiklandozó alapanyagok, hát még együtt micsoda ízkavalkádot kreálnak!

A Green Field tálon megtalálható a bulgur, a salátamix, a barna shimei gomba, az avokádó, a különleges Zöldlevelecske tojás, a fekete szezámmag és a grillsajt is.

A halat kedvelők se keseredjenek el, mert a Salmone tálon többek között ott van a zellerpüré, a sült batáta, a sült zeller, sült csicsóka, a lazac, a reszelt citromhéj.

Végül, de nem utolsó sorban a Pablo tálra helyezett ételek között fellelhetjük a céklás humuszt, a quinoát, a salátamixet, a csirkemellet, a fekete szezámmagot, a magmixet és a gránátalmát is.

Még mindig úgy gondolod, hogy a tudatos ételek unalmasak?

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás