Hirdetés

Lassan, de biztosan melegszik az időjárás. Nyakunkon a nyár, ami sok örömet, boldogságot tartogat mindenki számára. Azonban sajnos nem feledkezhetünk meg a bosszúságokról sem, amit a vérszívók okoznak. Ha el akarjuk kerülni az általuk okozott kellemetlenségeket, még az invázió előtt gondolni kell a védekezésre. Fontos, hogy legalább az otthonunkban ne találkozzunk velük, mert ezek az apró élőlények a nyugalmunkat is megzavarhatják.

A rovarok ellen védekezhetünk különböző rovarriasztókkal vagy házi praktikákkal, azonban ezek nem nyújtanak száz százalékos védelmet a betolakodók ellen. Létezik azonban egy sokkal egyszerűbb, kíméletesebb, biztonságosabb és összességében költséghatékonyabb megoldás: a szúnyogháló, ami mechanikai védelmet nyújt a vérszívók ellen.

 Az alábbiakban sorra vesszük a különböző szúnyoghálók jellemzőit, hogy megkönnyítsük a választást az olvasók számára.

Öntapadós szúnyogháló
Kezdjük rögtön a legegyszerűbb, legpraktikusabb megoldással: az öntapadós szúnyoghálóval.
A VasMuszakiBolt.hu-nál kapható öntapadós szúnyogháló akkor ideális választás, ha alacsony áron, gyors és azonnali megoldásra van szükségünk. Felszereléséhez még szerszámokra sincs szükség, tépőzár segítségével rögzíthető az adott nyílászáróhoz.
Hátránya, hogy a keretes változatokhoz képest kevésbé tartós. Azonban még így is tökéletes választás lehet hétvégi házakba, nyaralókba vagy albérletekbe.

Üvegszálas és alumíniumból készült szúnyoghálók
Ezek a hálók tartós, ellenálló, maximális védelmet biztosítanak a betolakodók ellen. Ellenállóak az időjárás viszontagságaival és az egyéb káros külső hatásokkal szemben is. Több éves élettartammal bírnak.
Az alumíniumból készült hálók kiemelkedően erősek. Használatukkal távol tarthatók a kisebb testű élőlények. Macskabiztos hálóként is emlegetik, mivel annyira erősek, hogy a macska sem tud bennük nagyobb károkat tenni.
Kialakításuk széles körű felhasználást tesz lehetővé. Felszerelhetők a teraszra, ajtóra, ablakra, de még redőnytokba is. 

Különböző méret és színválaszték
A VasMuszakiBolt.hu kínálatában különböző méretben, színben (fekete, fehér, szürke) és kivitelben kaphatók a hálók, hogy a vevők megtalálhassák az otthonukhoz leginkább illő változatot.

Vásárlás előtt pontosan le kell mérni a beszerelés helyét, hogy a tekercsekből méretre tudják vágni a kiválasztott hálót.
A kialakítást illetően érdemes kikérni szakember véleményét, mert a különböző ajtó- és ablaktípusokra más-más kivitelű háló ajánlott.
Válassza ki minél előbb az Önnek leginkább megfelelő szúnyoghálót, hogy nyugodtan, felkészülten várhassa a szezont.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás