Hirdetés

Minden fürdőszoba a nyugalom szigete. Itt nyugodtan készülődhetünk, ellazulhatunk és rendezkedhetünk. A mindennapi kényelem azonban csak úgy valósítható meg, ha néhány minőségi fürdőszobai felszerelés is a rendelkezésünkre áll, így valóban otthonossá tehető a tisztálkodás fő helyszíne. A következő cikkben tehát a leghasznosabb kiegészítőkről ejtünk szót. 

A mosdóhoz tartozó kiegészítők

A mosdóhoz bátran beszerezhetünk a fürdőszoba stílusához igazodó eszközöket, amelyek biztosítják az alapvető kényelmet. Minden fürdőszobába szükséges például fogkefe- és szappantartó. Aztán a pipere- és a törölközőtartó is megemlíthető a felszerelések közül. Ugyanakkor a fürdőszobai tálca, a szennyestartó és a szappanadagoló sem hagyható ki a felsorolásból. Ezeket a termékeket számtalan változatban és stílusban vásárolhatjuk meg.

Érdekességnek minősülnek például az újfajta szenzoros szappanadagolók, amelyek nemcsak a kéz érzékelésére adagolnak automatikusan, de a designjuk is különleges. A higiénia megvalósítása érdekében például ez egy kulcsfontosságú terméknek minősül a fürdőszobában.

Ma már a szennyestartók kínálata is igen változatos, hiszen műanyag, szintetikus alumínium, sőt bambusz változatok is kaphatóak. 

A fürdőzéshez szükséges kellékek

Egy hosszú napot követően a legtöbbünk útja a kádba vagy a zuhanyzóba vezet. A fürdőszoba tervezése során így figyelembe kell vennünk, hogy a fürdőszobában minden a saját kényelmünket szolgálja. Ekkor jönnek képbe a zuhanyzó vagy a kád környékén található eszközök. 

De mégis mire van szükségünk? A fürdőkád mellé például praktikus a polc felszerelése, míg a kád szélére tálcákat is helyezhetünk. Nem feledkezhetünk meg a lefolyószűrőkről, vízlehúzóról, zuhanypolcról, a szappan- és törölközőtartóról sem.

Ha szeretnéd fürdőszobád különleges berendezését megvalósítani, akkor a Designmarket minőségi fürdőszobai felszerelései segíthetnek ebben.

Kiegészítők a WC környékén

A kényelem biztosítása természetesen a WC körül is elsődleges fontosságú. Ebben az esetben a legfontosabb eszközök közé sorolható a WC-kefe tartó, a WC-papír tartó vagy a szemetes. Mindegyik különböző változatban és méretben is kapható. 

Az eszközök kiválasztása során oda kell figyelnünk, hogy minőségi termékeket szerezzünk be, amelyeket hosszú távon is alkalmazhatunk. A legfontosabb, hogy rozsdamentes acélból készüljenek, valamint igazodjanak a fürdőszoba stílusához. Az sem árt, ha az egyes termékek színben is passzolnak egymáshoz. 

Remélem, hamarosan Te is berendezheted az új vagy már meglévő fürdőszobád néhány speciális kiegészítővel! Ne feledd, lényeg, hogy mindent a saját kényelmedre szabj, így biztosan otthonosan érzed majd magad!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás