Hirdetés

A vászonképek sokszínűek, magával ragadóak és elbűvölőek. Elkészítésük azonban közel sem olyan bonyolult, persze csak ha profi szakemberekre bízzuk a munkát. A következőkben néhány egyszerű lépésben mutatjuk be, hogy hogyan is készülnek ezek a szebbnél szebb lakásdekorációk.

Néhány gondolat a vászonképekről

Ha még teljesen ismeretlen számodra a vászonképek csodás birodalma, akkor épp itt az ideje, hogy megismerd.

Egy vászonkép mindig remek választás, ha lakásdekorációról van szó. Könnyedén elhelyezhető a lakás bármely falára, és igazán egyedi, ha saját fényképből készítteted. A fényképeket a készítő egy nyomtató segítségével nyomtatja a vászonra, amelynek köszönhetően az eredmény egy élénk és színes vászonkép lesz. Az elkészült alkotást igény esetén vakrámára feszítik, amely tulajdonképpen egy egyszerű fakeret. Ezzel válik a kép masszívvá, és ennek segítségével könnyen elhelyezhetjük a falon is. 

Lépésről lépésre

  • Fénykép kiválasztása, feltöltése

Ha végleg elhatároztad magad és úgy döntöttél, hogy szeretnéd lakásodat vászonképpel díszíteni, vagy egy szerettedet megajándékozni vele, az első feladatod, hogy kiválaszd a megfelelő fényképet. Ezt követően a választott fényképet fel kell töltened egy ezzel foglalkozó cég honlapjára, ahol beállíthatod a kép méretét, és néhány effekttel szebbé is teheted. Ha ilyen oldalt keresnél, nézz szét a vaszonkep.hu oldalán!

  • Választott fénykép ellenőrzése

Miután sikerült kiválasztanod és beállítanod a kívánt képet, a cég szakemberei ellenőrzik a küldött fényképet. Itt valójában a kép minőségét, nagyságát és felbontását ellenőrzik annak érdekében, hogy a végeredmény valóban lélegzetelállító legyen. Ahhoz, hogy tökéletes fényképet készíts, érdemes odafigyelni arra, hogy nagy felbontású legyen, és lehetőleg világos helyen készüljön. De akkor sincs gond, ha a kép minősége nem tökéletes, hiszen a szakemberek fel tudják javítani, amiről pedig konzultálnak majd veled.

  • Nézőkép megtekintése

Ezt követően történik az első találkozás a rendelt vászonképpel, persze csak virtuális formában. A nézőkép segítségével láthatod, hogy a szakemberek elképzelései alapján hogyan fog kinézni a rendelt kép. Ekkor még van lehetőséged változtatni, amennyiben nem olyan, mint amire számítottál, vagy időközben meggondoltad magad néhány dolgot illetően.

  • Vászonkép gyártása

Végül, ha a nézőkép olyan, mint amilyennek megálmodtad, elkezdik legyártani, hogy minél hamarabb megcsodálhasd élőben is. A gyártás során egy speciális nyomtató segítségével a vászonra nyomtatják, majd vakrámára feszítik. Ezt követően pedig becsomagolják és a kért címre kiszállítják a vászonképet.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás