A rovat kizárólagos támogatója

Mik azok a kulcsfontosságú eszközök és kiegészítő kellékek, amelyeknek a beszerzésével tovább növelhető a modern Robomow robotfűnyíró hatékonysága? A cikkben ezen kiegészítők között mutatunk rá a legfontosabbak hozzáadott értékére.

Mindegyik eszköz kapcsán megmutatjuk persze azt is, hogy a gyakorlatban történő felhasználás szempontjából egész pontosan hogyan is jelentkezik a hasznosságuk.

Határolókábel, hogy a robotfűnyíró pontosan ismerje a neki szánt munkaterületet

A Robomow robotfűnyíró rendkívül intelligens és praktikus készülék, hogyha jól tudjuk delegálni a neki szánt feladatokat. Ezzel kapcsolatban pedig kiemelten fontos azt is világossá tenni a számára, hogy egész pontosan melyik területeken várjuk tőle a munkavégzést.

Itt jelentkezik a határolókábel hozzáadott értéke. Nincs más dolgunk, mint a kábel segítségével precízen elkeríteni a célterületet. Vagyis azt a részt, ahol a készüléknek le kell nyírnia a füvet. A Robomow robotfűnyíró pedig ezt érzékelni fogja, és ennek mentén dolgozik majd. Nagy előnye a kiegészítésként beszerezhető határolókábeleknek, hogy különféle kiszerelésekben állnak rendelkezésre.

Dokkolóállomás a viszonylag nagyobb felületek zökkenőmentes fűnyírásához

A Robomow robotfűnyíró felhasználása kapcsán adódhat olyan élethelyzet, amikor a teljes felületen történő munkavégzés egyszerűen nem kivitelezhető egyetlen töltéssel. Szakmai nyelven fogalmazva a “Base” zóna túlságosan nagy.

Ha pedig ehhez még egy szeparált “Separate zone” kialakítása is hozzáadódik, akkor mindenképp indokolt lehet egy második dokkolóállomás alkalmazása. Ennek a kiegészítő megoldásnak köszönhetően ugyanis megoldható a plusz töltés, a munka pedig hatékonyan elvégezhető lesz.

A Robomow dokkolóállomás készlet egyaránt tartalmazza magát a dokkolóállomást, a vele kompatibilis töltőkábellel, illetve a határoló jeladóval és hálózati tápegységgel.

Szélesített meghajtókerekek a hatékonyság növelésének céljából

Nem nehéz belátni, hogy a Robomow robotfűnyíró eredményességét kiemelten befolyásolja a készülék előrehaladásának a menete. Ezzel kapcsolatban pedig könnyen adódhatnak olyan munkakörülmények, amikor a normál meghajtókerekeknél egész egyszerűen fejlettebb megoldásra lesz szükség.

Pontosan itt jelentkezik a szélesített meghajtókerekek kiemelt hozzáadott értéke. A segítségükkel ugyanis a készülék sokkal egyszerűbben tud haladni és dolgozni. Ezáltal nemcsak gyorsabban végzi el a munkát, de közben még kevesebb energiát is kell felhasználnia.

Nagy előnye egyébként a Robomow szélesített robotfűnyíró meghajtókerekeknek, hogy a felszerelésükhöz nincs szükség speciális szerszámokra vagy szakember segítségére. Gyakorlatilag otthon is pikk-pakk megoldható az illesztés, a készülék pedig már kezdheti is a munkát.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás