Hirdetés

Választott már nyomdai szolgáltatást saját terméke feliratozásához, címkézéséhez? Ha még csak a termék ötlete van meg, segítünk eligazodni a nyomdai szolgáltatások területén, hogy mielőbb kezébe foghassa saját termékét. Olvassa végig ezt a cikket, és válasszon nyomdai szolgáltatást mielőbb terméke profi címkézéséhez.

Csomagolás és nyomdai szolgáltatás egy helyről

Amikor saját termék gyártásába vagy bérgyárttatásába kezd az ember, akkor sok lépést meg kell terveznie előre. Ha Ön, mint a termék megálmodója egyedül szervezi le a termék megvalósulásának minden egyes lépését, akkor az körülményes folyamattá válhat. Be kell szerezni az alapanyagot, azt valahol be kell keverni, elő kell készíteni, majd be kell tölteni.

De itt még nincs vége, ugyanis még a designelemeket is el kell készíteni, sőt címkézni is kell a termékeket. Majd pedig el is kell juttatni azokat a fogyasztókhoz.

Persze így leírva egyértelmű a lehet, de ha belegondol, hogy minden folyamatlépést más cégnél végeznek el, máris bonyolódik a helyzet. Javaslom, hogy olyan professzionális szolgáltatást nyújtó céggel készíttesse el új termékét, ahol akár a teljes folyamatot le tudják Önnek menedzselni. Legalább a csomagolás és címkézés mindenképp egy helyen történjen. Ahhoz, hogy profi, figyelemfelkeltő, szép, eladható címkéje legyen a termékének, válasszon profi nyomdai szolgáltatást nyújtó céget. Nézzük is át, hogy milyen nyomdai szolgáltatások közül választhat.

A digitális címkenyomtatás

A címkézés digitális címkenyomtatási eljárással a leggyorsabb dekorációs technika, ami jelenleg elérhető. Ezt a kiváló minőségű nyomtatást már kis mennyiség esetén is gazdaságosan meg lehet oldani. Flakonok, tubusok címkézéséhez kiváló választás. A színeket tekintve végtelen a választási lehetőség, fotorealisztikus a végeredmény, melynek közepes a tartóssága.

UV nyomtatás

Ennél a megoldásnál közvetlenül a dekorálandó felületre történik a nyomtatás. Így igazából címkére, címke hatású háttérre nincs is szükség. Itt is fotorealisztikus és igen tartós végeredményt kaphatunk, színkorlátozás nélkül. Ideális választás kis mennyiségek nyomtatásához. Az UV nyomás segítségével a teljes flakonfelület (körben) nyomtathatóvá válik. Kiváló választás kupakok nyomtatásához.

Szitanyomás

A szitanyomás egy jól bevált nyomtatási forma, mely egyszerűbb grafikákhoz és csak néhány (maximum 5) színnel történő nyomtatáshoz jó. Tartós eredmény érhető el vele. Nagy mennyiségekhez ideális választás, de kis mennyiségek esetén egyáltalán nem költséghatékony.

Tamponnyomás

A tamponnyomás is egyszerűbb grafikai elemek nyomtatásához jó választás, melyek maximum 5 színt tartalmaznak. Szabálytalan formáknál, felületeknél ideális választás.

Kérjen segítséget a technológia kiválasztásában

A nyomdai szolgáltatást nyújtó cégtől kérdezzen bátran, segítenek a döntésben.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás