Hirdetés
(X)

Legyen szó akár egy online áruházról, akár egy netes oktatási platformról, egy-egy komolyabb funkciókkal rendelkező honlap mögött bonyolult háttérfolyamatok húzódnak meg a tartalomkezelés tekintetében. Ahhoz, hogy minden funkció optimálisan működjön, sok esetben az egyedi fejlesztés a legcélravezetőbb.

Mihez érdemes egyedi háttérrendszert fejleszteni? A kérdés jogosan vetődik fel, hiszen általában ilyenkor arra gondol az ember, hogy időigényes és adott esetben igen költséges munkafolyamat lehet. A webfejlesztők sok esetben dönthetnek úgy, hogy az egyedi rendszer a jó választás egy webshop, egy e-learning platform esetében is.

Kire érdemes bízni a webfejlesztést?

Manapság rengetegen állítják magukról, hogy webfejlesztők, értenek a Drupal fejlesztéséhez, és képesek az ügyfél minden igényét kielégítő honlapot építeni. A választás nem egyszerű, de akad néhány olyan sarokpont, amire odafigyelve kiszűrhető, kit vagy milyen céget érdemes megbízni egy webshop vagy egy más jellegű, komplexebb oldal elkészítésével.

Az egyik legfontosabb szempont az ügyfélkezelés. Zökkenőmentes a kapcsolatfelvétel, vagy már a megkeresésre is lassan válaszolnak? Vannak referenciaanyagaik? Mennyire tűnnek alaposnak, precíznek ezek alapján? Ezek az első kérdések, amiket érdemes feltenned magadnak.

Ha ezekre pozitív választ tudsz adni, érdemes megvizsgálni, hogy a webfejlesztés során majd az üzemeltetés alatt is foglalkozik-e az adott személy vagy csapat az ügyféllel. Az Integral Vision vállalja, hogy minden esetben tartja a határidőket és a büdzsét egyaránt. Ez a két komponens nem minden webfejlesztő vállalkozás esetében áll fenn, sokan túlvállalják magukat, vagy egész egyszerűen túl optimista becsléseket adnak az egyes feladatok elkészítése kapcsán.

Milyen előnyökkel jár, ha profikra bízod a fejlesztést?

Ha találsz egy szorgalmas csapatot, akik ügyelnek arra, mit adnak ki a kezeik közül, akkor sok fejfájástól megkímélheted magadat hosszú távon. Ha elkészül a termék, egy jó marketingstratégiával karöltve arra számíthatsz, hogy weboldalad látogatóinak száma elkezd növekedni. Egy jól működő honlapra szívesen visszatérnek az emberek, sok esetben ez fontosabb tényező, minthogy nálad legyen az adott termék vagy szolgáltatás a legolcsóbb.

Fontos, hogy ne csak a fejlesztés alatt, hanem később, az üzemeltetés során is jó legyen a Drupal fejlesztőkkel a kommunikáció. Győződj meg arról, hogy a csapat, amelyet megbízol, biztosít-e támogatást és elérhető-e akkor is, ha az oldal már elkészült. Ez fontos ahhoz, hogy stabilan tudd működtetni a vállalkozásod. Nem volna túl szerencsés, ha új vásárlóktól esnél el azért, mert az ajánlatkérések be sem futnak hozzád a rendszer hibájából fakadóan.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás