Hirdetés
(X)

Az elmúlt időszak hatalmas kihívást jelentett mindannyiunk számára, mivel a normál munkahelyi és családi elfoglaltságok mellett az otthonmaradás következtében erőteljesen leterhelt háztartás vezetésére is rákényszerültünk.  A jó hír azonban, hogy a Kärcher jóvoltából a digitális innovatív megoldások mostanra a háztartási tisztítóberendezéseket is utolérték. A takarítógépek értékesítésében élenjáró világhírű német Kärcher márka ugyanis megalkotta az első, okostelefon segítségével működtethető magasnyomású mosót.

Okos takarítóberendezések

Az innováció a Home&Garden applikáció segítségével lehetővé teszi, hogy az autómosás vagy terasztisztítás minden korábbinál egyszerűbbé és kényelmesebbé váljon. Az új alkalmazás a kültéri tisztításra alkalmas magasnyomású mosók termékcsaládján belül a Smart Control típusú készülékekkel kompatibilis.

A Kärcher takarítógépek értékesítésére, szervizelésére és bérbeadására specializálódott Kärcher Center Marclean magasnyomású mosói gyorsan és rendkívül alaposan képesek elbánni a kültéri felületek legmakacsabb szennyeződéseivel. A titok nyitja a bennük rejlő erő, ami ragyogóan tisztává varázsolja a felületeket, ezúttal már okos applikációs megoldással is.

 Tudásbázis egy kattintásra

Bármilyen okostelefont is használsz, az AppStore-ból vagy a Google Play Store-ból könnyedén letölthető az alkalmazás. Az applikáció sok más hasznos információ mellett összeszerelési és kezelési útmutatókat tartalmaz, valamint praktikus takarítási tippeket olvashatsz a különböző felületekhez alkalmazható optimális nyomásszintről.

A rendszerrel kompatibilis Smart Control mosókba ezzel egyidejűleg egy extra funkció is telepítve lett: ez pedig nem más, mint a Boost üzemmód. Ennek a tisztítási módnak az a lényege, hogy a készülék olyan extra teljesítményt képes nyújtani, amivel még az igazán makacs szennyeződések sem okoznak gondot a felület tisztítása során. Ilyen készülékek például az FC 7 akkumulátoros padlótisztító széria mosói.

Legyen élmény a takarítás!

A szemfüles családos embereknek bizonyára felcsillant mostanra a szemük. Bizony jól gondolod: ezzel az innovatív technológiával ugyanis a családod fiatalabb és idősebb tagjait is könnyedén bevonhatod a ház körüli felülettisztítási feladatokba. Mi több, az élménybe!

A Smart Control kompatibilis mosókhoz ugyanis több – legfeljebb 5 – okostelefon csatlakoztatható. Sőt, a rendszer automatikusan meg is jegyzi ezeket az okoskészülékeket, így minden családtag akár a saját telefonjával képessé válhat a program kezelésére. Mostantól a fiatalabb generáció is lelkesen kapcsolódhat be az otthoni takarítási folyamatokba, és a siker garantált. Nincs többé nyüszögés a házimunka kapcsán, csak lelkes tekintetek, hiszen a Smart Control magasnyomású mosókkal a tisztítási feladatok egyszerűbb és hatékonyabb élménnyé válnak.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás