Hirdetés
(X)

Már nem kell átmenned a “szomszédba” azért, hogy Tesla Model 3-at vásárolj készletről. Immár Magyarországon is van olyan kifejezetten elektromos autókra szakosodott autókereskedés, ahol készletről vásárolhatod meg az új Tesla Model 3-at.

Nincs a közelben Tesla márkakereskedés? Nem gond.

Bár Magyarországon eddig még nem nyílt Tesla márkakereskedés, volt lehetőség eddig is Tesla vásárlásra Magyarországról. Ehhez viszont vagy ki kellett menni Bécsbe, ahol a legközelebb volt erre lehetőség, vagy rendelni kellett. Bármelyiket is választottuk, vagy várnunk kellett rá, vagy egyszerűen nem volt gördülékeny, nem volt kényelmes a vásárlás.

Márpedig, ha már egyszer ennyi pénzt kiadunk valamiért, azért valljuk be őszintén, szeretjük, ha valami kényelmes. És nem csak az autó, amit vásárolunk, hanem maga a vásárlási folyamat is. Épp ezen javított egy hatalmasat az, hogy immár Magyarországon is elérhető készletről a Tesla Model 3, méghozzá a 101 EV Park jóvoltából. Érdemes végignézni, hogy pontosan milyen típusok és színek érhetőek el készletről. De ami elmondható, hogy mindenki megtalálja a saját típusát. A Standard Range mellett tartanak készleten Long Range-et, sőt a brutális 3,3 mp-es 0-100-as gyorsulásra képes Performance-t is.

Miért válasszam épp a Tesla Model 3-at?

A Tesla az elektromos autózás úttörője. Épp ezért nagyon nagy szó, hogy immár Magyarországon is tudsz vásárolni az autóikból készletről. Ők mindig élen jártak abban, hogy bivalyerős elektromotorokkal szerelt autókat készítsenek. Ezért is szeretik a gyorsulás szerelmesei annyira a cég autóit. Például a Tesla Model 3 Performance változatának 3,3 mp-es 0-100-as gyorsulása valami brutális! És ezt az autót sorozatban gyártják, utcai használatra. Elképesztő.

A hatótáv miatt is kiváló választást jelentenek ezek az autók. Például a Long Range változatnak. És még ez is 4,4 másodperc alatt éri el a 100 km/órás sebességet, ami egyenesen félelmetes.

Megváltozik tőle az életed

Ha belépsz az elektromos autósok klubjába, nem kevesebbet állítok, mint hogy meg fog változni az életed. Hidd el nekem, hogy onnantól kezdve zavarni fog a robbanómotoros autók zaja és pöfögése is. Könnyen hozzá fogsz szokni ahhoz, hogy nem kell a kipufogófüstöt szívnod az udvarodon, és szép halkan haza tudsz érni éjjel is.

Emellett zöldebbé is válsz majd. Persze csak ha teszel is érte. Ha például tetetsz fel a tetőre napelemet, és szereltetsz fel otthoni töltőt, az már nagyon szép összképet mutat. Így a napelemek által megtermelt zöld energiát azonnal táplálhatod is be az autódba, ezzel is védve a környezetet.

Ráadásul ezzel, ahogy az egész elektromos autózással sokat is spórolhatsz. Nem lesz gondod sem az üzemanyag árának emelkedésével, sem a szervizköltségekkel, melyek szinte nullára csökkennek majd. Isten hozott új élet!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás