Hirdetés

Biztonságosan tapad, azonnal köt. Csak letekercseljük, felhelyezzük, kicsit lesimítjuk és kész is. Mi lehet ez az anyag? Hát persze, hogy az erős ragasztószalagról tettem említést, mely olyan megbízható kötést garantál, melyben nem fogunk sohasem csalódni.

Legyen szó költözésről, csomagolásról, lakásfelújításról, dekorálásról, hibaelhárításról, mindig számíthatunk rá. Nem szükséges tétlenül toporogni és csak arra várni, hogy végre megkössön, mint a sok-sok folyékony ragasztó esetében. Szó sincs arról, hogy lecseppen és összeken mindent. Nincs összetett vegyi folyamat, veszélyes reakció. Csak a kényelem és a biztonság. Na, éppen ezért nevezik a ragasztószalagok svájci bicskájának az erős ragasztószalagot.

Csak egy kis nyomás, de ez most pozitív

Tapadóerő, felületi kötés és összetartás. Ezek a hatások és erők játszanak szerepet, amikor az erős ragasztószalag „akcióba lép”. Az első a szalag ragadósságát jelzi, a másik kettő pedig a megtapadás minőségét, gyorsaságát és tartósságát. Kicsit hottentottául hangozhatnak ezek így első pillanatban és bonyolultnak is. Pedig egyáltalán nem azok. Nagyon nem mindegy ugyanis, milyen anyagokkal dolgozunk munkánk során.

Egyértelmű, hogy csak a jó minőségű, az igényeinket maximálisan kielégítő termékekkel tudunk jól haladni és tökéletes végeredményt felmutatni. Ehhez az egyik legjobb társunk az erős ragasztószalag. Remekül és biztosan megtapad számos felületen és sokáig tart. Mivel átlátszó, nem takar el fontos információkat, reklámértékű jelzéseket, képeket, szövegeket sem a felületen. 

Belül csak egy tál olasz spagetti

A ragasztószalagok anyaga egy tál összegabalyodott spagettire emlékeztetne leginkább, ha nagy felbontású mikroszkóp alatt vizsgálnánk meg. Az erős ragasztószalag anyagát polimermolekulákból álló polipropilénből készítik, mely egy színtelen, szagtalan, hőre lágyuló műanyag. Széles körben elterjedt. Szobahőmérsékleten lúgoknak és savaknak nagyon jól ellenáll. Nem oldódik ki belőle káros vegyület. Éppen ezért az erős ragasztószalagot az élelmiszeripari termékek közelében is lehet például csomagolóanyagok lezárásához használni. 

A nagy hőingadozást és a szélsőséges hőmérsékletet – legyen az forróság vagy nagy hideg – azonban nem viseli jól. De a hétköznapi vagy általános csomagolási, raktározási, szerelési és egyéb tevékenységeknél igazi segítőtárs. 

Az erős ragasztószalag sokoldalúan használható

Az erős ragasztószalag nem hiányozhat egy háztartásból sem. Nagyon jó szolgálatot tesz számos helyzetben, míg nem érkezik meg a szakszerű segítség. Vannak ugyan speciális problémákra kifejlesztett társai, de kedvező ár-érték aránya miatt érdemes mindig egy gurigát a kamrában tartani. Biztosan tartja a berepedt üveget, tükröt, míg ki nem cserélik azt. Nincs sérülésveszély. Dobozok, csomagok lezárásához nélkülözhetetlen. Nyugodtak lehetünk, biztosan tart majd.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás