A rovat kizárólagos támogatója
(X)

Ki mondja, hogy nem lehet csinosan és kényelmesen felöltözni a rohanó hétköznapok során? Bárki is volt, biztosan nem a megfelelő darabok ékesítették gardróbját. Mutatunk néhány remekül kombinálható alapdarabot, amelyek komfortosak és elegánsak is!

A klasszikus “kis fekete”

Bár a “kis fekete ruhát” az elegánsabb alkalmakra tartogatjuk, ez a minden ruhatárba kötelező darab valójában hódít a hétköznapok során is.

A kis fekete nem feltétlenül kell, hogy rövid és fekete legyen, hiszen bármilyen egyszínű, egyszerű mintájú vagy fazonú ruha is megteszi ugyanazt a hatást. 

A jól kombinálhatóság különösen sok percet spórol a reggeli öltözködés során. Nem kell aggódni, hogy az egyetlen színben vagy fazonban passzoló ruhadarab a szennyesben pihen, csak felkapjuk, és kész is! Hát nem ez minden nő álma?!

Bármilyen alkalomra felvehetőek, akár az irodában, egy kerti parti alkalmával vagy egy hajókázás során is elegánsak és kényelmesek.

Természetesen mint minden szettet, az egyszerű ruhákat is feldobhatjuk egy-egy szép kiegészítővel, elegáns táskával vagy övvel. 

A megunhatatlan short és blúz kombó

Tavasszal és nyáron, amikor végre megkímélhetjük magunkat a réteges és vastag öltözködéstől, előszeretettel vesszük elő kedvenc shortjainkat.

Akár farmer rövidnadrágra, akár combközépig érő biciklis shortra vagy egy virágmintás darabra esküszünk, nem lőhetünk mellé, ha jól kombinálunk!

Az aranyszabály két ruhadarab összeállításánál a minták, színek és fazonok harmóniája, ezért előnyös, ha több egyszerű ilyen típusú darabbal rendelkezel.

Persze nem kell mindennek egyszínűnek és ismétlődőnek lennie, bátran vállalj be néhány élénk színű, feltűnő mintájú alsó- vagy felsőruházatot is. A titok az egyensúlyban rejlik, ezért egy feltűnő nadrág esetén válassz egy egyszínű blúzt, és fordítva is ezt alkalmazd!

A MAGENTA WEBSHOP színes shortjai és blúzai remekül feldobják a hétköznapokat, játékossá és egyben elegánssá varázsolva a kinézeted!

A nyári nagy sláger, a maxiruha

A maxiruhák, azaz jellemzően bokáig vagy földi leérő darabok viselése esetén szintén sok fejtöréstől kímélhetjük meg magunkat.

Nagy előnyük, hogy a nagy melegben és a hűvösebb tavaszi estéken is tökéletesen szellőznek, vagy épp melegen tartanak. Nem is beszélve arról, hogy minél kevesebb testfelületet érnek a fránya szúnyogok, annál jobb!

A maxiruhák esetén se az unalmas darabok jussanak eszedbe! Combközépig tartó kivágás, vállon leeső ujjak vagy gyönyörű pasztellszínek csodás szettet eredményeznek, bármelyik stílus is áll hozzád közel.

Hordhatod magas sarkú cipővel, szandállal vagy akár egy kényelmes edzőcipővel is őket, amennyire a ruha stílusa megengedi, és ahogyan te jól érzed magad bennük!

Nem kell lemondanod az eleganciáról a hétköznapok során sem, ha a MAGENTA WEBSHOP kollekciójából öltözöl! Válaszd a 20 éve tartó töretlen minőséget és stílust, és fejezd ki nőiességedet gyönyörű darabjaikkal!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás