Hirdetés
(X)

A munkavédelmi bakancsokat Önnek alkották meg, ha munkahelyén az elsőrangú biztonság mellett fontos a maximális kényelem és nem utolsósorban a dizájn.

A Base munkavédelmi cipőmárka gyártója azt vallja, hogy a kényelem egyet jelent a termelékenységgel, a biztonsággal. A Base munkavédelmi bakancsok által kínált komfort lehetővé teszi, hogy dolgozóinak a nap végére is maradjon energiatartaléka, így azt magukra és szenvedélyeiknek szentelhetik, amitől a következő munkanapon motiváltabbak, fókuszáltabbak lesznek, jobban reagálhatnak a kockázatos helyzetekre.

Munkavédelem a dolgozókért és a jó teljesítményért

A munkavédelem célja, hogy a munkahelyeken munkát végzők egészségét, testi épségét, munkavégző képességét megóvja, a munkakörülményeket elviselhetőbbé, jobbá tegye. Az ehhez szükséges feltételek megteremtésével megelőzhetővé válnak a munkahelyi balesetek, foglalkozási ártalmakból eredő megbetegedések.

A jó munkakörülmények megteremtése lévén növelhető a dolgozók munkakedve, termelékenysége. Egységes cégarculatú munkaruhákkal, minőségi munkavédelmi eszközökkel, felszerelésekkel motiváltabbá teheti munkatársait. 

Hogyan válasszon megfelelő munkavédelmi lábbelit?

Bizonyos munkaköröknél, illetve munkakörülmények esetén a munkavédelmi előírások alapján munkavédelmi lábbeli viselése kötelező. Amikor erre alkalmas lábbelit választ, bizonyos szabványos jelölések segítenek Önnek a megfelelő darab kiválasztásában. 

Manapság a munkavédelmi lábbelik számos olyan funkciót kínálnak, amelyek néhány évtizede még eszébe sem jutottak a gyártóknak. Így ma már a kényelem és tartósság mellett az esztétika is egyre előkelőbb helyet foglal el, hiszen egy tetszetős cipőben a munka is jobban megy. Az Épkézláb Munkaruha webáruház munkavédelmi bakancs kínálata biztonságos és kényelmes munkavégzést tesz lehetővé jó ár-érték arányban.

Fontos a munkakörnyezet pontos ismerete, a kockázatok elemzése, mivel ezek alapján pontosabban meghatározható a megfelelő védelmi képességű munkavédelmi lábbeli. Elsődleges szempont a sérülések megelőzése.

Base bakancsok a jó megjelenésért

A munkavédelmi lábbeliknek számos típusa van, amelyet a munkakör, munkakörülmények függvényében választhat a dolgozó az előírások figyelembevételével, így a cipőkön felül szandálok, papucsok, bakancsok, csizmák és egyéb lábvédelmi termékek, különböző lábszárvédők kaphatóak. 

 A Base munkavédelmi bakancsai szinte minden munkakörben megállják a helyüket, hiszen ezeknek a minőségi és tartós lábbeliknek a kényelmét és kinézetét az olasz dizájn és gyártó garantálja. 

Minden Base munkavédelmi cipő több elem kombinációja:

  • technológia a kényelemért és a biztonságért,
  • esztétikai dizájn,
  • laboratóriumi, valamint
  • valós munkakörülmények között készített tesztek.

A Base bakancsok egész napos használat során is maximális kényelmet nyújtva hatékonyan védelmezik a lábat. Válassza a minőség és az esztétika ötvözetét, válasszon Base munkavédelmi bakancsot!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás