Hirdetés
(X)

Milyen úton és módon segíthet egy üzleti intelligencia eszköz abban, hogy a vállalkozások tucatjainak az életét megnehezítő növekedési gátakat sikerüljön eredményesen kiiktatni? Avagy miként lehet gyorsan, megfelelő rálátással és kellő hatékonysággal megszabadulni a vállalati növekedés gátjaitól?

A növekedést gátló tényezők bizony a legtöbb cégnél rejtve maradnak

Mondhatni tipikus jelenségről van szó. A cégvezetés hajtja a növekedést. Kell a több ügyfél, a magasabb bevételi összeg, beleértve a kapacitásbővítésre vonatkozó egyéb szempontokat is. Aztán a legnagyobb igyekezet ellenére mégsem sikerül szintet lépni.

Ilyenkor szokott jönni a “dolgozzunk még keményebben” felkiáltás. De sajnos a vállalkozásfejlesztés területén a többet ésszel, mint erővel mondás nagyon is megállja a helyét. Pontosan ebből a szempontból lehet kiemelt hozzáadott értéke azoknak a fejlett elemzési módszereknek, amelyekkel felfedezhetők a növekedést gátló tényezők. A MiniCRM üzleti intelligencia ebbe a kategóriába sorolandó.

Mi egész pontosan a MiniCRM üzleti intelligencia lényege?

A MiniCRM üzleti intelligencia eredményjelzők készítésére biztosít kellően hatékony lehetőséget. Érdemes belegondolni például, mennyivel jelenthet pluszt ténylegesen átlátni a cég működését?

Mekkora hozzáadott értékkel bírhat megtalálni a cégben megbúvó problémák gyökerét? Mekkora előrelépéshez adhat kézenfekvő lehetőséget az, ha sikerül kiszúrni az egyes folyamatok gyenge pontjait?

Még jobb, hogy az eredményjelzők segítségével a kollégák munkájának eredményei is átláthatóvá válnak. Pláne annak fényében, hogyha megvannak a kulcsfontosságú eredményjelzők, akkor varázsütésre mindenki az adott cél eléréséért dolgozhat vállvetve. Persze nem árt kicsit konkretizálni ezeket az eredményjelzőket. Amivel mindenképp érdemes kiemelten foglalkozni ebből a szempontból, az egyértelműen az értékesítési folyamat monitorozása és optimalizálása.

Ebből egyenesen következik, hogy a bevételek alakulása is sokkal racionálisabb lehet a megfelelő eredményjelzők alkalmazásával. Ahogyan többek között a munkatársak eredményessége és teljesítménye, valamint az egyes célok és mérföldkövek is transzparensebben nyomon követhetők a MiniCRM üzleti intelligencia segítségével.

Extra lehetőségek, amelyeket pluszban biztosíthat a korszerű MiniCRM üzleti intelligencia

Amikor a növekedés korlátainak a megtalálása a cél, akkor a leginkább célravezető riportok megtalálása az optimális megoldás. A crm rendszerként is hasznosuló MiniCRM üzleti intelligencia segítségével előre összeállított riportok segítik a dolgunkat ezen a téren.

Márpedig nem akármilyen segítség az, ha több különböző modulból származó, gyakorlatilag bármekkora mennyiségű adat felhasználásához is adottak a lehetőségek ebből a szempontból. Így rövid időn belül meglehetnek a gátló tényezők, hogy lépéseket tegyünk a növekedés irányába.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás