A rovat kizárólagos támogatója
(X)

A baba érkezésének megünneplése hazánkban is egyre népszerűbb. Akár babaváró buliról, akár a baba első meglátogatásáról van szó, körültekintően, időt nem sajnálva választjuk ki az ajándékot a babának és az édesanyának.

A praktikus ajándék mindig jó választás

Aki még rutintalan, nincs tapasztalata, gyakran kétségbeesik, mert nincs ötlete. A kérdés ilyenkor az, hogy minek örülne az újdonsült édesanya, ami a babának is hasznos. Amennyiben tanácstalan, hogy milyen kreatív és hasznos meglepetéssel készüljön az eseményre, a Happy Baby Box webáruházában számos ötletes és szívmelengető ajándék közül válogathat!

 Az ajándékválasztás nem mindig könnyű, ha valóban hasznos ajándékot szeretne adni a kisbabának és édesanyjának. Az édesanyának is jóleső érzés, ha olyan ajándékot kap, amire szükségük is van, és amiből érezheti a törődést. Egyszerűbb a választás, ha tudja, mire vágyik az édesanya, vagy óvatosan ki tudja puhatolni. Az újszülött babának játékot még nem célszerű ajándékozni, inkább a praktikum fontosabb ebben az életkorban.

Ajándék, amivel biztos sikert arat!

A Happy Baby Box babaváró ajándékait hozzáértő kezek válogatták össze, ízléses díszdobozba csomagolva, mellyel garantált a siker és az öröm! Többféle ajándékcsomag közül választhat. Kislányoknak, kisfiúknak összeállított tüneményes ruhacsomag is tökéletes ajándék, hiszen babaruhából sosem elég, persze a szülők ízlését is mindig vegye figyelembe! A nagyobb méretű ajándékcsomagok tündéri csörgőket, szundikendőket is tartalmaznak.

Az édesanya számára, a gondosan összeválogatott kórházi csomag is figyelmes meglepetés lehet, ha még szülés előtt szeretné megajándékozni. A csomagban minden megtalálható, amire a kórházi tartózkodás során szüksége lesz az anyának. Ha erre esik a választása, óriási segítséget is nyújthat vele!

Babaápolási kellékekre mindig szükség van!

A kezdeti időszakban a praktikus dolgokra van a legnagyobb szükség, például textil pelenkából naponta több szükséges. A mintás vagy egyszínű tetrapelenka nagyszerű választás. 

Válogasson a baba gondozásához szükséges fürdetési, higiéniai termékekből!  A Happy Baby Box arra is lehetőséget biztosít, hogy egyedi igény és ízlés szerint állítsa össze az ajándékcsomagot. Az elegáns fehér díszdobozba Ön válogathatja össze a kívánt termékeket! 

Takarók, pólyák, babafészkek

A babák számára nagyon fontos a megfelelő minőségű és mennyiségű alvás, melyhez a kellékeket szintén megtalálja a Happy Baby Box webáruházában. Sok kelengyelistában szerepel a pólya, mely segít az első pár hétben, hónapban stabilan tartani a babát. 

A babafészek megkönnyíti és biztonságossá teszi az alvást. A pihe-puha takarók, pedig az otthoni tartózkodás és a séták alkalmával is nélkülözhetetlenek. Akár pólyát, babafészket vagy takarót választ, biztos lehet benne, hogy nem csak örömet, de segítséget is fog az ajándékkal adni!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás