Hirdetés
(X)

Nem is gondolnánk, hogy az emberi szervezet legnagyobb vegyi szennyezése a mindennapi kozmetikumok használatával történik. Ehhez járulnak még a háztartásokban általánosan alkalmazott tisztítószerek, amelyek gyakorta tartalmaznak mérgező anyagokat. Itt az ideje változtatni ezen – a kínálat adott.

Napjainkban kiemelt szempont a környezetvédelem, egészséges életforma, harmonikus tiszta otthon megteremtése. Nem elég magunkat és környezetünket ápolni, tisztán tartani, ehhez olyan szereket kell használnunk, amelyek a lehető legkisebb mértékben terhelik a környezetet. Nem veszélyesek az élővilágra, előállításukhoz kevesebb energiát használnak fel, mint a hagyományos termékekhez, és gyártásuk során újrahasznosított anyagokat használnak.

Az Ecologic Trade Kft. közel 15 éve elsők között kezdett öko háztartási termékek forgalmazásába régiónkban. Napjainkban már saját bio/öko mosó-tisztítószergyártással, illetve a környezettudatos háztartások teljes igényét – a babaápolási termékektől a kozmetikumokon át a higiéniai papírtermékekig – kielégítő ökodrogéria offline-online kereskedelemmel foglalkozik. 

Magyar családi vállalkozásként célja aktívan hozzájárulni, hogy elterjedtebb váljon a környezettudatos, egészségtudatos szemlélet, életmód mindennapjainkban.


Természetes alapú tisztítószereik nem tartalmaznak
szintetikus felületaktív anyagokat, mesterséges savakat, lúgokat, illatanyagokat, színanyagokat, tartósítószereket, halogenizált oldószereket, hipoklorítot, rákkeltő izopropil alkoholt.

Én öko tudatos vagyok
–hirdeti nevében is a természetes növényi és ásványi alapanyagokból Komáromban, a legmagasabb minőségi kritériumoknak megfelelően előállított Iecologic márkanevű mosó- és tisztítószer termékcsalád. A felhasznált felületaktív anyagok, növényi kivonatok, esszenciális olajok organikus termesztésből származnak. A fejlesztések az élővilágunkra, szervezetünkre minimális káros hatással vannak. A termékeket bőrgyógyászati tesztnek vetik alá, így a legérzékenyebbek, kisbabák, gyerekek sem érzékenyek az alapanyagokra. A csomagolásra is gondot fordítanak, az öko-flakonok visszaforgatott granulátumból készülnek, használat után a szelektív begyűjtést követően újrahasznosíthatóak, illetve a visszavitt flakonok az újratöltő pontokon feltölthetők.

A Coslys organikus bio illetve natúr kozmetikumokat, megválasztott termőterületről, szelektált biodinamikus alapanyagokból-gyógynövényekből fejlesztették. Azoknak ajánlják, akik nagy figyelmet szentelnek a minőségnek és kiemelkedően magas hatóanyag tartalomnak. Három szám: Bio tusfürdő bio füge/tengeri alga:

99,19% organikus eredet
99,98% növényi eredet biodinamikus termesztésből
10,99% összes növényi hatóanyag tartalom/biodinamikus termesztésből/

„Totum innováció” segítségével tökéletesen megoldott a hatóanyagok védelme/ex- traktálása/, kedvező tulajdonságaik megtartása. A termékek nem tartalmaznak Sodium Laureth Sulfate-ot, Amonium Laureth Sulfate-ot, PEG-eket, Parabeneket, EDTA-t, mesterséges tartósító anyagokat, illatanyagokat. Minősítések: Ecocert, Cosmebio, One Voice, Dermotest

A Grazie higiéniai papírtermékek is ökotermékek. 100% visszaforgatott papírból állítják elő, oxigénnel történik a fehérítés, minőségük vetekszik a cellulóz alapú termékekkel, azonban ezért nem vágnak ki fákat. Természetes ragasztóanyaggal készül, mechanikus úton tisztítják a papírt, nagy kiszerelést alkalmaznak, a csomagolás lebomló, komposztálható. A gyártó a papírgyártás mellet papírhulladék gazdálkodó is, így a felhasználás és újrahasznosítás egy helyben történik.

Mi az a Pick Pack Pont? 
A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont valamelyikében ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot.
 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás