A rovat kizárólagos támogatója

Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság munkatársai fájó szívvel és mély megrendüléssel tudatják azokkal, akik ismerték, hogy kollégájuk Csáki Imre, a Csanádi puszták és Maros területi egységek tájegységvezetője, 2015. augusztus 7-én tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Kollégánk 1978. szeptember 9-én született Kiskunfélegyházán. Az általános iskola elvégzését követően Szegeden, a Kis Ferenc Erdészeti Szakközépiskolában szerzett erdésztechnikus bizonyítványt. A középiskolát követően Sopronban végezte egyetemi tanulmányait, ahol erdőmérnöki diplomát szerzett.

Az Egyetem elvégzését követően került 2005 augusztusában a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatósághoz. Kezdettől fogva a Maros folyó menti védett területeken végezte munkáját. A kollégái, a munkája során vele kapcsolatba kerülő emberek, ismerősei és barátai is elhívatott, szorgalmas, a természet iránt alázatos embernek ismerték meg. A madarak a munkaidején kívül is közel álltak szívéhez, maga is solymászott, a solymászat elismert alakja volt hazánkban.

Kollégánk hatalmas, és nehezen betölthető űrt hagyott maga után özvegye és kisfia életében, és a természetvédelem területén is.
Temetéséről a család később rendelkezik – írták a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság munkatársai.

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás