Hirdetés

Az egri székhelyű Energo Plusz Kft ügyvezető-tulajdonosa, Kádár Éva, Heves Megye Innovatőre Díját vette át 2016. január 14-én a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitóján.

A vállalkozás fő tevékenységként napelemes rendszerek tervezésével, kivitelezésével foglalkozik. Munkája során a legújabb technikai eredményeit, a saját tervezésű egyedi technológiai megoldásokat, a fotovillamos rendszerek hibakeresésének, karbantartásának innovatív módszereit alkalmazza.

Korábban a társaság telepítette a megye első, saját konstrukciójú elektromos töltöoszlopát. Az ügyvezető különösen nagy súlyt fektet a zöld energiák használatának elterjesztésére az igényesen tervezett és kivitelezett projektekkel ill. ismeretterjesztő előadásaival és a szakmai célcsoportnak szóló elméleti és gyakorlati oktatásaival is.

Kádár Éva (fehérben) Heves Megye Innovatőre Díját kapta 2016. január 14-énKádár Éva (fehérben) Heves Megye Innovatőre Díját kapta 2016. január 14-én

2015 a vállalkozás rendkívül aktív éve volt. Különleges tervezési megoldásokon alapuló kivitelezési tevékenységein kívül tartott megújuló energiaforrásokkal kapcsolatos konferenciát, a HKIK-val közösen a TÁMOP keretében diákoknak ismeretterjesztő elméleti és gyakorlati programokat, a napelemes rendszerek tervezése tárgyában a HMMK villamosipari tagozatán kötelező mérnöki kamarai oktatást, „szabadidős programként” pedig lakossági ismeretterjesztő előadásokat. Ennek az intenzív munkának a megkoronázása volt a most átadott, a HKIK által alapított Heves Megye Inovatőre Díj.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás