Tiborczék és a NER lovagok zuglói gigabiznisze vs. likvidált budapesti vasútfejlesztések

2023. szeptember 11.

Hírek

Végülis “csak” több százezer ember életét könnyítették volna meg a Lázár Jánosék által lefújt elővárosi vasutat és a HÉV-eket érintő fejlesztések, az új NAV központon viszont az Orbán vej Tiborz körei több tucat milliárdot fognak keresni, a Zuglóba költöztetett mostani NAV épületek elkótyavetyélésén pedig majd mások (vagy ugyanazok) keresnek mesés vagyonokat. Tudni kell, mi a… Tovább »

5 milliárd közpénz kormányzati eltapsolása a Tisza-tavon

2023. augusztus 16.

Hírek

A kisköreiek szerint egész nyáron ott rohadnak a kikötőben az Önök pénzéből vett luxus folyami jachtok. Egy Révész Máriusz nevű zseni ötlete volt, hogy ez kell a tiszai turizmus felvirágoztatásához, és ezt tisztán adóforintokból kell megvalósítani. El is tapsoltak rá (minimum) 4.9 milliárd forintot, nem csak hajókat vettek, hanem építettek (természetvédelmi területre) egy komolynak tűnő… Tovább »

Így spórol az úri magyar kormány: Tiborcz legújabb mutyija

2023. július 3.

Hírek

Kiszivárgott, a kormány változtatott a jövő héten elfogadásra szánt, a pedagógusok életét feldúlni kívánó státusztörvény egyes részletein. Az egyik, hogy ugyan továbbra is átvezényelhetik valamely más iskolába a tanárokat, de már nem úgy, mint azt eddig tervezték.

Kis magyar Stonehenge: a NER 2 milliárdos normafai lombkorona sétánya

2023. június 20.

Hírek

Újabb érdekes lombkoronasétányra hívta fel a figyelmet Hadházy Ákos Facebook-oldalán ma délelőtt. A független képviselő a Normafa erdejében “kis magyar Stonehenge-ként” álló betonkockákat és egy hatalmas betonteknőt mutat. A 2 milliárd forintos (!) sétányt már tavaly februárban át kellett volna adni.

Megbénult a hulladékszállítás, jöhetnek az oligarchák

2017. november 23.

Hírek

Megkezdődött a szemétszállítási rendszer összeomlása. Hadházy Ákos (LMP) országgyűlési képviselő lakóhelye, Szekszárd és környéke példájával igazolta korábbi állítását: a végső cél a hulladékkezelés kijátszása oligarchakezekbe.

Fél az Orbán kormány a paksi népszavazástól

2017. július 12.

Hírek

Újabb, a paksi atomerőmű bővítésének megakadályozását célzó népszavazási kérdések hitelesítését tagadta meg tegnapi ülésén a Nemzeti Választási Bizottság (NVB). A három kérdést Szél Bernadett valamint Hadházy Ákos, az LMP társelnökei nyújtották be, magánszemélyként.

Évi 500 milliót bukik Budapest egy szemét szerződés miatt

2017. május 27.

Hírek

Az LMP hűtlen kezelés miatt ismeretlen tettes ellen tesz feljelentést, mert egy birtokukba jutott belső ellenőri jelentés szerint a főváros évente körülbelül ötszáz milliót forintot veszít a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. egyik szemétfeldolgozási szerződésén.

Nem lehet népszavazást tartani a paksi bővítés titkainak feloldásáról

2017. május 26.

Hírek

Megtagadta a Hadházy Ákos (LMP) országgyűlési képviselő által benyújtott, a paksi atomerőmű-bővítéssel kapcsolatos iratok és költségvetési számítások titkosításának feloldásáról szóló népszavazási kérdések hitelesítését a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) tegnapi ülésén.