Hogyan segíthet a sport a környezetünkön?

2020. február 22.

Hírek

A sportnak kiemelt szerepe és funkciója van a társadalmunkban. A fizikai aktivitás elősegíti a jó egészséget és nem csak a társadalmi kapcsolatteremtésre ad lehetőséget, hanem az intenzív élmények megélésére is. Azonban maga a sport és a sporttevékenységek jelentős károkat okozhatnak mind a természetben, mind a környezetben.

Az úszás jótékony hatásai

2019. október 8.

Hírek

A testünkre gyakorolt pozitív hatásait tekintve az úszás az egyik legjelentősebb sportág. Mivel az úszás nemtől, kortól, edzettségi szinttől, de még időjárástól függetlenül is szabadon végezhető, mindenki élhet az előnyökkel, amelyeket ez a sportág nyújtani tud.

Olimpia vs. mélyszegénység

2016. február 19.

Hírek

A Fidesz és a baráti üzleti körei nyomják az olimpiai álmokat, hiszen nagyot lehet szakítani az eddig szinte mindenhol a rendező országnak csak ráfizetéses ötkarikás sportmutyit. Százmilliárdokat már most elszórnánk, pedig az olimpia még sehol. Intő előjel, hogy a 2017-es budapesti vizes-vb költségei egy hónap alatt nőttek a duplájukra, pedig még egy csavart sem hajtottak… Tovább »

Fagyilkolással a vizes világbajnokságért

2015. június 4.

Hírek

Napok óta vágják ki a 40-50 éves platánokat és nyárfákat a Dagály Fürdő területén. A tömeges fakivágásnak valószínűleg köze van a 2017-es vizes világbajnokság egyik helyszínéül szolgáló uszoda építkezéséhez.