Hirdetés
(X)

A StudioFlash oktatóközpontjában kiváló 1D Classic (hagyományos 3D) műszempilla tanfolyam indul, amely maximálisan gyakorlatorientált képzés.

Ugyanis a 8 órás oktatás mindössze egy óra elméleti képzésből áll, a fennmaradó hét órában gyakorlati oktatás zajlik, amelynek témája a szempilla építése. Az oktatáson ráadásul nem babákon folyik a gyakorlás, hanem a jelentkezők két turnusban, egymáson dolgoznak. Az oktatók tapasztalata alapján így sokkal jobban rögzülnek a lépések.

Mit jelent az 1D Classic style?

Az 1D Classic style a korábbi 3D műszempillának felel meg. Ennél a stílusnál egy szempillára egy műszempilla kerül felvitelre, így jött létre az 1D elnevezés.

Hasznos információk a tanfolyamról

A 3D műszempilla tanfolyamnak számos előnye van:

●     kis létszámú csoportokban folyó oktatás, így az oktató nagyobb figyelemben tudja részesíteni a résztvevőket

●     nagyítós lámpákkal felszerelt oktatóterem, így a rendkívül kicsi munkafelület láthatósága sokkal ideálisabb

●     az eszközöket a StudioFlash biztosítja

●     1D Lashes alap kezdőcsomag vásárlási lehetőség az érdeklődők számára az oktatóterem alatt található, jól felszerelt szaküzletben

●     hologramos, névre szóló, exkluzív igazolás a tanfolyamot sikeresen elvégző résztvevők számára

A tanfolyam tematikája

●     kizáró tényezők: milyen betegségek esetén nem ajánlott a szempilla építés

●     tudnivalók a természetes szempilláról, így például az élettartamukról, illetve, hogy mennyi is van belőlük

●     tudnivalók a műszempilláról: milyen vastagok, milyen az anyaguk

●     anyagok és készletek ismertetése: tájékoztatás arról, hogy miért is fontosak az oldószerek, előkészítő folyadékok, alátétek, az applikátor pálca vagy akár a műszempilla ragasztó

●     applikáció menete, amelynek során ismertetésre kerülnek az ideális munkakörülmények, elsősorban a higiéniára és hőmérsékletre vonatkozóan

●     izolálás, illesztés, szeparálás

●     styling és forma kialakítása

●     szempilla design: bemutató a színes pillákról

Beiratkozás

A tanfolyam egy oktatási napból áll, délelőtt 10 órától este 6 óráig. Lehetőség van hétköznapi és hétvégi tanfolyamra is jelentkezni mindazoknak, akik betöltötték 16. életévüket, és sikeresen elvégezték az általános iskola első nyolc osztályát.

A beiratkozás első lépéseként online kell jelentkezni a képzésre, majd személyesen vagy átutalással befizetni a tanfolyam díjának első részletét. A második részletet elegendő a kurzus első napján a helyszínen kifizetni.

A StudioFlash tanfolyamok nagy pozitívuma, hogy a kurzus végeztével a résztvevők nem maradnak magukra, ugyanis lehetőségük van arra, hogy különféle fórumokon tarthassák a kapcsolatot az oktatókkal.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás