Hirdetés

A Pedrollo szivattyúk Magyarországon és világszerte is ismertek. A Pedrollo gyakorlatilag a szivattyúzás, a szivattyúgyártás kezdete óta jelen van. Az egyike azon cégeknek, akik a szivattyúzás igényének megjelenésekor elkezdtek dolgozni a szivattyúzás technikáján és technológiáján. Az eltelt évek alatt termékeiket folyamatosan tökéletesítettek, igyekeztek arra törekedni, hogy az általuk forgalmazott termékek a lehető legkorszerűbb technikával és a lehető legmodernebb anyagokból készüljenek.

Garancia és szervizelés

A Pedrollo szivattyúk nem tartoznak az egyszer használatos, csak egy szezonban működőképes, eldobható szivattyúk közé, erről maga a gyártó gondoskodik azzal, hogy bizonyos termékeire akár 3 év garanciát is ad. A garancia ideje alatt a felülvizsgálat és a javítás gyorsan lezajlik. A szervizlefedettség is országos, mivel egy nagy gyártóról van szó, ezért az alkatrészek miatt sem kell aggódni, az utánpótlás állandó. Amennyiben mégis olyan alkatrészre lenne szükség, ami nem található meg a szakkereskedésben, az rövid időn belül beszerezhető.

Tehát ha egy Pedrollo szivattyútulajdonosnak elromlana a szivattyúja, akkor nem kell amiatt aggódni, hogy hetekig vagy éppen hónapokig szivattyú nélkül marad, és esetleg érdemes lehetne újat beszereznie, hanem napokon belül orvosolni lehet a problémáját.

Élettartam és a szivattyú kiválasztása

A jól kiválasztott (azaz megfelelő vízhez a megfelelő típus kerül) és jól telepített Pedrollo szivattyú élettartama megközelítőleg 5-6 év karbantartás nélkül, amennyiben pedig rendesen karban van tartva, akkor az élettartam a duplájára nőhet, és akár 10-12 év is lehet. Fontos hangsúlyozni, hogy akkor van esély a hosszú távú működésre, ha jól lett kiválasztva a szivattyú, ezért vásárlás és telepítés előtt érdemes lehet tanácsot kérni hozzáértő szakembertől, de lehet, hogy még jobb, ha egyből szakkereskedéshez fordulunk. A szakkereskedés ugyanis tudja, milyen területen, milyen szivattyút lehet megfelelő hatékonysággal és biztonságosan alkalmazni, segíthet felmérni a szivattyú beépítésének és a szivattyúzandó víznek az adatait.
Amennyiben hosszú ideig használható szivattyút keresel, akkor érdemes szétnézned a Szivattyúvilág szivattyú kínálatában.

A Pedrollo termékei

A Pedrollo termékpalettája viszonylag szélesnek mondható. A PEDROLLO 3SR (3 colos) csőbúvár szivattyúk használhatóak háztartások vízellátásához és öntözéshez, de ipari létesítményeknél is alkalmazhatóak. A Pedrollo 4BLOCKm csőbúvár szivattyúk ideálisak lehetnek bővizű fúrt kutakhoz. A fentieken kívül kerti szivattyúkat, centrifugális szivattyúkat, valamint rozsdamentes anyagokból készült szivattyúkat is lehet találni a Pedrollo kínálatában.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás