Hirdetés

Napjainkban számos különböző jellegű diéta létezik, amely más és más problémára szolgálhat gyógyírként, segítheti az embert a karcsúsodásban és hozzájárulhat az egészséges emésztőrendszer kialakulásához. Azonban nem szabad megfeledkezni a bevitt folyadék minőségének és mennyiségének fontosságáról sem. A rengeteg odafigyelés mit sem ér, amennyiben nem fogyaszt elegendő mennyiségű és megfelelő minőségű folyadékot, amely legjobb esetben egy gondosan kiválasztott természetes ásványvíz formájában a legtökéletesebb. 

A Montivíz összetétele

A víz nélkülözhetetlen az élethez, így mindenképpen érdemes nagyobb figyelmet fordítania kiválasztására. Ebben a cikkben a Balaton-felvidék egyik gyöngyszemével ismerkedhet meg, a Monostorapátiból származó, 200 méter mélyről feltörő Montivízzel, amely kiváló összetételének hála, természetes ásványvízként kapható a piacon.

A Monitvíz nátriumtartalma alacsony, ásványianyag-tartalma éppen megfelelő, így semmilyen kezelést nem igényel fogyasztás előtt. Összetételére való tekintettel az összes oldott ásványianyag-tartalma 593 mg/l, magas hidrogén-karbonát-tartalma mellett magas kalcium- és magnéziumtartalommal rendelkezik, továbbá nátrium és kálium egyaránt található benne. Az ember egészségére káros, mérgező nehézfémek nem terhelik, nem tartalmaz mangánt, arzént, sem pedig vasat.

A Montivíz által elnyert kitüntetések

A Montivíz megkapta a természetes ásványvíz minősítést, amelyet az Országos Tisztifőorvosi Hivatal Országos Gyógyhelyi és Gyógyfürdőügyi Főigazgatósága ítélt meg. Mindemellett a víz összetétele alapján megfelel a kis nátriumtartalmú ásványvíz megnevezésnek egyaránt. A víz kitermelése az ennek megfelelő jogszabályok alapján történik: az élelmiszertörvény, valamint az ásványvíz palackozására vonatkozó rendeletek tükrében. Több díjjal és elismeréssel is büszkélkedhet, mivel 2009-ben elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyét. Mindez a kiemelkedően magas minőségéről adhat tanúbizonyságot. 

A Magyar Termék Nagydíj minősítési rendszer kitüntetettje is lett az ásványvizet forgalmazó cég 2013-ban. Ezt a kitüntetést azon magyar vállalkozások kaphatják meg, amelyek terméke vagy szolgáltatása kifejezetten magas hozzáadott értéket képvisel kereskedelmi és társadalmi tekintetben egyaránt, ezáltal hozzájárulva az erősebb gazdasághoz.

Amennyiben Ön is szeretne megbizonyosodni a Monti ásványvíz kiemelkedő voltáról és tagadhatatlan minőségéről, akkor keresse fel a Montivíz weboldalát, ahol részletesebben is megismerkedhet az általuk forgalmazott éltető víz jellegzetességeivel.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás