A rovat kizárólagos támogatója
(X)

A háztartási feladatok a legtöbbünk számára nem éppen jelentenek egyet az örömteli kikapcsolódással, ugyanakkor szeretjük azt érezni, hogy körülöttünk minden rendben van. Pontosan ebben segítenek napjaink innovatív háztartási gépei, köztük a robotporszívók is.

Milyen robotporszívót válasszunk?

Az Alphafüles webáruház robotporszívóinak hála azok is minőségi gépekkel segíthetik magukat, s otthonunk tisztán tartását, akik szeretnék ennek a kiváló eszköznek az előnyeit élvezni, ugyanakkor nem szeretnék hosszan elnyúló költségekbe verni magukat. A kedvező áron elérhető robotporszívó minden fontos tulajdonságnak a birtokában van, hogy valóban hatékonyan támogasson minket a mindennapokban.

Képzeld csak el, milyen érzés lehet a fárasztó munkanap végén, vagy akár a feltöltődéssel járó, ugyanakkor számos kihívást is tartogató nyaralás után egy tiszta otthonba hazaérni. Amikor nem azt látod a lakásban, hogy itt az ideje a felmosásnak és porszívózásnak, hanem jó levegő és tiszta, pormentes padló vár.

Miért előnyös egy robotporszívó?

Ez a rendkívül hatékony háztartási eszköz tökéletes megoldás otthonunk padlójának tisztán tartására. Segítségével nem kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy a váratlanul beeső vendégeket koszos környezet fogadja, így bátran áthívhatjuk barátainkat vagy rokonainkat. 

Az Alpha robotporszívó akkor is főnyeremény, amikor a hétvégi nagytakarítás végére szeretnénk minél gyorsabban járni. Amíg az okos kis szerkezet elvégzi a padló takarítását, addig mi foglalkozhatunk a polcok portörlésével, a mosással, teregetéssel vagy a hétvégi ebéd elkészítésével.

Mi mindenre képes az Alpha intelligens robotporszívó?

Az Alpha robotporszívó giroszkóp navigációs rendszerrel rendelkezik, s megfelelő méretű portartályának köszönhetően valóban képes a teljes lakás kitakarítására. Akkumulátora akár 180 perces folyamatos takarítást is biztosít, így egészen biztosan elegendő energiával rendelkezik ahhoz, hogy minden apró felületet eredményesen ragyogóvá varázsoljon.

Mivel nemcsak száraz takarításra, hanem nedves felmosásra is alkalmas, ezért biztosak lehetünk a maximális hatékonyságban. Vízgyűjtő tartálya 250 ml-es.

Nagyszerű kialakításának köszönhetően képes minden olyan szennyeződéssel felvenni a harcot, amelyek egy átlagos háztartásban előfordulnak. Legyenek azok morzsák, az oviból hazahozott homok vagy por és apró kavics, az Alpha mindegyikkel ügyesen megbirkózik.

WiFi kapcsolattal a hozzá tartozó applikáció segítségével akár akkor is útjára indíthatjuk, amikor éppen nem vagyunk otthon, így nem szükséges a személyes jelenlétünk ahhoz, hogy tisztává varázsolja a padlót.

Miután mindennel végzett, automatikusan visszatér a bázisra, hogy magát feltöltve, bármikor készen álljon az újabb bevetésre. Ugye te is szeretnél valóban hatékony segítséget találni a háztartási feladatokhoz? Az Alpha robotporszívóval ez igazán nem ütközhet többé akadályba.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás