A rovat kizárólagos támogatója

Tény, hogy az elmúlt évtizedben a hazai turizmus folyamatos fejlődésen ment keresztül. Külföldről is egyre többen választják Magyarországot úticélnak, de a belföldi utazók száma is jelentősen növekedett. Magyarország idegenforgalmi fejlődése elképzelhetetlen lenne a szállodaipar pozitív változásai és a szolgáltatások minőségi javulása nélkül. A növekvő forgalom az igények növekedését is magával hozta: a nívós szállás, a sokszínű gasztronómiai kínálat és a gyermekeknek szóló programok is fontossá váltak. A wellness és egyéb kényelmi szolgáltatások döntő tényezők lehetnek, ha szállásfoglalásról van szó. A szolgáltatások sokszínűsége mindig vonzó, ha szállást keresünk. Ezért is fontos, hogy a hotelek megújuljanak, és kiszolgálják a vendégek folyamatosan változó igényeit.

Fitness szolgáltatás

Mára a hotelek nem csupán a pihenést szolgálják, hanem különféle programokkal és szolgáltatásokkal várják vendégeiket. Sokak számára fontos, hogy a nyugalom mellett, az aktív időtöltés is minőségi legyen. A legkedveltebb és leggyorsabban fejlődő szállodai szolgáltatások közül a fitness kiemelt fontosságú.

Egy igényes, magas színvonalat képviselő hotelnek rendelkeznie kell wellness szolgáltatásokkal. A wellness részlegben található gépek mellett egyre népszerűbb a szobákban elérhető, privát gépek használata is. Egy szobakerékpár vagy futópad a szobában igazán csábító lehet a sportolni vágyó vendég számára.

Hozzáértő segítség

A Mánia Fitness 14 év szakmai tapasztalatával forgalmaz csúcsminőségű kondigépeket. A cég a legújabb trendek ismeretében, szakmai hozzáértéssel, a megrendelő igényeinek maximális figyelembevételével alakítja ki edzőtermek, szállodák gépparkját. Legyen szó kardió vagy erősítő gépekről, a kínálatban minden szálloda megtalálja az elképzeléseinek megfelelőt.

A Mánia Fitness biztosítja a hotelek fitness részlegének sikeres működését, beleértve a modern, legújabb technológiával rendelkező gépeket, kiegészítőket és a szerviz szolgáltatást is. Fitnesz tanácsadás, szakértői látványtervezés és finanszírozási kérdésekben is forduljunk bizalommal a cég profi munkatársaihoz.

Szállodai kondigép

Egy szálloda fitness szekciójánál elsősorban az edzésre szánt helyiség mérete jelenthet kötöttséget. Az Impulse Fitness nagy múltú fitness gép gyártó, amely felismerte, hogy a szálloda piacra is érdemes fókuszálni. Az Encore termékcsalád kis helyigényű gépei, kifejezetten erre, a szállodai fitness szegmensre lettek kialakítva. A géppark hat gépből áll, mégis több tucat gépet helyettesít.

Egy professzionálisan kialakított wellness-fitness részleggel növekszik a szolgáltatások színvonala. A karbantartás költségei csökkennek, míg a vendégelégedettség és a biztos, hosszú távú működés növekszik. A minőségi wellness-fitness megoldásokkal vonzóvá válik a szálloda, így a versenytársakkal szemben is előnyre tehet szert.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás