Hirdetés

Legyen diszkrét vagy éppen látványos? Visszafogott klasszikus vagy modern hívogató? A beltéri ajtóknál is szembesülhetünk ezekkel a kérdésekkel, de a bejárati ajtó esetében hangsúlyozott szerepet kap az esztétikai megjelenés. A bejárati ajtónak azonban a külső jegyek mellett a legfontosabb ismérve a biztonság. Akár a minimalista, akár a hagyományos megoldások állnak közel a szívünkhöz, egyik esetben sem kell kompromisszumot kötnünk. Biztonsági fémajtóval nem csak értékeink lesznek biztonságban, hanem korszerű, egyedi és exkluzív küllemű bejáratunk is lehet.

Garantált védelem

A NÍVÓ Biztonsági Ajtó olyan nyílászárókat gyárt, amelyek az ügyfelek egyéni igényeinek és a biztonságtechnikai előírásoknak is maradéktalanul eleget tesznek. Mára már 50.000 hazai háztartásban bizonyítottak ezek az ajtók, és a cég 10 éves teljes körű garanciája is önmagáért beszél. A fém bejárati ajtó nem csak megjelenésében kiemelkedő, hanem szerkezetében is tökéletes védelmet nyújt értékeink számára. 

A faburkolatú ajtólapot egy 1,5 mm vastag acéltábla teszi betörhetetlenné. A mázsás súlyt meghaladó lap-tok szerkezet már önmagában masszív és kikezdhetetlen, ehhez még hozzájárulnak a fix és mobilis csapozatokkal rendelkező zárszerkezetek. Az ajtó 8 pontban falba csapolt, az ajtólap 3 ponton függesztett. A precíz kivitelezésnek és a tömör szerkezetnek köszönhetően valódi biztonságot jelentenek és kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek.

Külső megjelenés

A hétféle betörésvédelmi biztonsági rendszer kiválasztása mellett az ajtó külső megjelenéséről is dönthetünk. Az egyedi méretben és színben készült ajtók a cég saját gyárában kerülnek legyártásra. A színezést kérhetjük úgy is, hogy a belső és külső oldalon eltérő legyen. Az ajtólap mintázata is számos mart megoldás közül választható ki, ahogy a bőséges kilincs kínálat is az egyéni igényeket szolgálja. 

Azoknak, akik üvegbetétek vagy bevilágító ablakok alkalmazásával szeretnék még különlegesebbé tenni bejáratukat, azoknak is, több mint 100-féle szerkezeti kivitelezési megoldás áll rendelkezésükre. Az ajtókra optikai kitekintő és belső gombfordító is kérhető.

Tervezzen bejáratot!

Az egyéni elképzelések megvalósításában nagy segítségünkre lesz az Ajtótervező Program. Ezzel a praktikus és egyszerű tervező alkalmazással, bátran kísérletezhetünk és különféle típusokat, stílusokat is kipróbálhatunk. A tervezővel elkészült ajtókép nem csak nekünk hasznos, hanem a helyszíni felmérést végző szakemberek munkáját is jelentősen megkönnyítheti. 

Az elegáns, modern és egyedi megjelenésű ajtókról tájékozódhat a cég honlapján található galériában is, ahol meggyőződhet a bejáratok sokszínű kivitelezési módjairól. A már elkészült egyedi nyílászárók ötletet adhatnak arra, hogy milyen is legyen saját biztonsági ajtónk.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás