A rovat kizárólagos támogatója

Chernel István Emlékéremmel az MME elnöksége  az egyesület azon tagjait tünteti ki, akik kiemelkedő tudományos, gyakorlati vagy társadalmi tevékenységet fejtettek ki, illetve kiváló eredményeket értek el, az Egyesület munkáját és ezen keresztül a madár- és természetvédelem fejlesztését kimagasló módon elősegítették.

Bodnár Katalin 2012-től dolgozik a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesületnél, kezdetben szakmai munkatársként, majd 2013. november 1-től Társadalmi Kapcsolatok Igazgatóként.

Chernel István Emlékérmet kapott Bodnár Katalin, az MME Társadalmi Kapcsolatok Igazgatója

 

Tevékenységének köszönhetően az egyesület ismertsége jelentősen növekedett. Meghatározó szerepe van az MME egységes arculatának kialakításában, az adománygyűjtő és 1% kampányok szervezésében.

Bodnár Katalin MME Társadalmi Kapcsolatok Igazgatója fecske műfészkeket pakol terepjáróba

Kiemelkedő szerepe van a környezeti nevelési programok szervezésében és megvalósításában, illetve az oktatói anyagok kitalálásban, megvalósításában. Nevéhez kötődik az MME Akadémia felépítése. Az MME nagy rendezvényeinek is fő szervezője.

MME Társadalmi Kapcsolatok Osztálya

Bodnár Katalin a hírhez hozzátette:

“Ez a kitüntetés nem az én érdemem, hanem az egész Társadalmi Kapcsolatok Osztály érdeme. Köszönöm hogy veletek dolgozhatok Petra Vásony, Barbara Skrionya, Veronika Benedek, Zoltán Orbán, Edit Miklós-Bóta, Sarolta Zádori, Rita Szombathy, László Kincses, István Harangi, Bányai Lászlóné (Jolika)”


Ötven évvel ezelőtt, 1974. január 6-án 200 lelkes madárvédő gyűlt össze a Fővárosi Állat és Növénykert Barlang mozijában, hogy új szervezetet hozzon létre a Magyar Madártani Egyesületet (MME). Az alapító tagok nagy ambíciókkal indították útjára a szervezetet, talán nem is sejtve, hogy mi mindent fognak elérni fél évszázad alatt.
jubileumi Gödöllői konferencián adták át az egyesület kitüntetéseit, melyről itt írtunk

 Egy Keve András Díjas madarász: Bank László

Keve András Díjasok2: Dr. Halmos Gergő

Keve András Díjasok3: Nagy Sándor

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás