Hirdetés

Az Egerben levideózott útszéli szemetelő zsákjából sok minden kikerült. Sokan azt hitték, hogy csak zöldhulladék volt a zsákban, de egy másik videó lebuktatta a “suttyó mikulást”. Vajon milyen büntetést kap?

A hulladékvadász korábban beszámolt, és a videómegosztón futótűzként terjed a videó, amin egy meglett férfi kipakolja Eger Tárkányi úti bekötőút-nál a VolksWagen fehér Golfjából a szemetes zsákját, amiről sokan azt gondolták, hogy csak zöldhulladék. Az a hozzáállás, hogy a zöldhulladékot ki lehet hordani a természetbe egyértelműen téves, mert nem lehet. 

A kommentekből kiderül, hogy az emberek többsége ezt elfogadja.

Egyfajta szükséges rossznak titulálja. De lássuk be a jelenlegi jogszabályok szerint és minden épeszű emberi észjárást figyelembe véve ez egy illegális cselekedet, ami büntetendő. Tudjuk jól, ha egy cigaretta csikket eldobunk azt is bünteti a rendőr, ha éppen rajta kap.
 

A videóban hallható a bejelentő véleménye a helyszínen talált illegálisan elhelyezett hulladékról: Ahogy a képeken is látszik elég nagy buli lehetett, illetve most látom hogy túl vagyunk a 60. X-en és viszonylag nagy ünnepség lehetett a családban, mert elég sok az üveg. Illetve ledobták a régi cipőt is, valószínűleg újat kapott az öreg. Hát a karfiol is megrohadt a konyhában. Kívánom neki, hogy már ne sokáig hordja ide a szemetet. Csak zöldhulladék? Nagy tévedés! A zsák sok minden volt, de nem csak zöldhulladék.

A bejelentőnek köszönjük az újabb felvételt és reméljük a bejelentés hatására sokaknak elmegy a kedve a szemeteléstől, mert ki tudja hogy hol van egy éppen mindent látó kamera … Csak zöldhulladék? Ne legyünk elnézőek. Ma zöldhulladék, holnap egy sittes zsák? Sajnos ez olyan mint a drog, aki egyszer rákap nehezen tudja abbahagyni. Legyél Te is hulladékvadász!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás