Hirdetés

Az elmúlt hetekben az akkumulátorgyárak kérdése az egyik leggyakoribb téma lett a közbeszédben. A Debreceneiek az akkumulátorgyár ellen csapata hónapok óta kampányol a gyár megépülése ellen. Több mint 11 ezer levelet küldtek Papp Lászlónak, a város polgármesterének, hogy a külföldi multik helyett, a helyi lakosok érdekeit képviselje és akadályozza meg az akkumulátorgyár épülését!

Mivel ezidáig nem érkezett válasz Papp Lászlótól, itt az idő, hogy személyesen is elvigyük neki a követeléseinket az aláírásokkal együtt!

Február 9-én, ha teheted, csatlakozz hozzánk, és adjuk át együtt a város jövőjéért kiálló petíciót! Találkozzunk csütörtökön 16:30-kor Debrecenben, a régi városháza előtt (Piac utca 20.), és mutassuk meg közösen, hogy a városnak levegőre és vízre van szüksége, nem akkumulátorgyárra.

Mivel a debreceni városvezetés nem hajlandó érdemi párbeszédet folytatni, városunkban egymást érik a tiltakozások, és botrányba fulladtak a közmeghallgatások. Most csütörtökön megmutatjuk, hogy nem egy hangos kisebbség vagyunk! Szembesítjük Papp Lászlót több mint 11 ezer ember véleményével, és az átadást követően mi civilek is átvonulunk az LMP által szervezett demonstrációra.Akadályozzuk meg, hogy a helyi lakosok bevonása nélkül döntsenek Debrecen jövőjéről! Ne épüljön Debrecenben kínai akkumulátorgyár!

Üdvözlettel, A Debreceniek az akkumulátorgyár ellen és az aHang csapata 

Csatlakozom a petíció átadásához!Veletek tartok!Megosztom!
Az aHang Magyarország legnagyobb elérésű civil kezdeményezése, működésünket rendszeres és alkalmi támogatóink biztosítják. A nehezebb utat választottuk, így soha, semmilyen reklám nem jelenik meg oldalainkon. Segíts nekünk, hogy ez így is maradjon, támogasd a legfontosabb magyarországi civil kampányok felhangosítását, szükségünk van rád!
Támogatom!

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás