Hirdetés
(X)

Gondolkozott már azon, hogy a látszólag jelentéktelen dolgok, milyen fontossá válnak, ha nélkülöznünk kell őket? A Föld azon pontján, ahol mi élünk természetes, hogy kinyitjuk a csapot és tiszta ivóvíz folyik. Nem mindenhol van ez így, és nem biztos hogy ez az idők végezetéig így is marad. Fogyasztói társadalmunk oly nagyra értékelt tárgyai egy szempillantás alatt értéküket vesztik, ha a mindennapi vizünk lesz a tét…

…Mert a Víz az Úr, hisz a víz jelenti számunkra az egészséget, a tisztaságot, az energiát, az ételt vagy szomjunk oltóját, egyszóval az ÉLETET. Víz nélkül, alig élnénk túl pár napot, ennek ellenére felelőtlenül, tékozló módon bánunk mindennapi, tiszta kincsünkkel.
Nem kell ennek így lennie! Válasszunk tudatosan, környezetbarát módon! Tegyük le a voksot az alternatív energiafelhasználás, az energiatakarékos megoldások és a szelektív hulladékgyűjtés mellett, akár a mindennapokban, akár utazásaink alkalmával.


 

A Hotel Wellamarin****Superior mint Balaton parti szálloda mindennapi üzemelése során igyekszik a tőle telhető legtöbbet megtenni környezetének megóvására.

Ezt jelzik a szálloda tetején elhelyezkedő napkollektorok, a kizárólag energiatakarékos fényforrásokkal felszerelt lámpák, a központilag vezérelt, optimalizált hűtő-fűtő rendszer, vagy a hulladék szelektív gyűjtése, melyek fenntartható működést tesznek lehetővé, hiszen jól tudjuk „a Földet unokáinktól kaptuk kölcsön”. A vendégek pusztán már csak a szállodában tartózkodásukkal is tesznek környezetükért.

Ha van lehetőségünk miért is ne kímélnénk pihenésünk alatt is környezetünket? Válasszunk március végén, a víz világnapján kéken vagy az év bármely napján zölden!

Az eredmény nyugodt, környezetbarát pihenés a Balaton partjának szívében, Zamárdiban a Hotel Wellamarin****Superior-ban!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás