Hirdetés

Habár a járvány átírta kissé terveinket, de attól még nem kell lemondani mindenről. A nagy izgalom után vonulj el a családoddal egy csendes kis vidékre, ahol kipihenhetitek a karantén fáradalmait. Szerencsére tudok is ajánlani egy szálláshelytípust, ami megfelelő erre a célra, ez pedig a fogadó.

Miért éppen fogadó?

Ha kicsi, barátságos és meghitt szálláshelyet keresel, mindenképpen jó választásnak bizonyul a fogadó. Habár elvonulsz a világ elől, mégis a legtöbbjük optimális távolságra van a legcsodálatosabb látnivalóktól.

Felépítése miatt sokan összetévesztik a panzió fogalmával, ez egyáltalán nem meglepő, mert eléggé hasonló kínálattal rendelkezik. Számos fogadó vidéki, idilli területen található meg, sőt, némelyikük egyenesen tanyán épült fel. Persze akadnak a forgalmasabb utakon is belőlük, de többnyire csendes és zavartalan környéken élvezheted családoddal a pihenést, amennyiben a fogadót választod.

Relaxáció Bátonyterenyén

A Szekér Fogadó és Étterem Bátorterenyén várja vendégeit, amelynek idilli külleme és barátságos hangulata mindenkit elvarázsol. A szobákban maximum 3 fő fér el, így ez leginkább a kisebb családok számára alkalmas. Wifivel, saját parkolóval, saját étteremmel, asztali etetőszékkel és kerthelyiséggel rendelkezik. Vannak itt még kávézók, helyi specialitások, magyaros, hagyományos és vegetáriánus ételek. Lehetőség van vadászatra és szalonnasütésre is.

Nógrád megye harmadik legnagyobb településén, Bátorterenyén te sem fogsz unatkozni. Ellátogathatsz a Gyürky-Solymossy Kastélyba, a Szentkúthoz vagy a kisterenyei “fúróvízhez” is. De a környéken számos érdekességre lelhetsz még, mint amilyen a Csevice-forrás, a Fejérkő vára vagy a Kőfejtő.

Amennyiben saját magad választanád ki a megfelelő helyszínt, akkor az apartman.hu hatalmas fogadó kínálatából könnyen megtalálhatod a tökéletes úti célt.

Lovacskázás és kempingezés Nyíregyházán

Annak, aki még közelebb szeretne lenni a természethez, Nyíregyházán a helye. Sóstó ugyanis nem csak a gyönyörű Állatparkjáról híres, hanem a Múzeumfalujáról és a Sóstói Lovasklub Turistaház és Kemping nevezetű szálláshelyről is. Kitűnő választás, ha nagyobb közösségek vagy iskolai táborok, programok lebonyolítása kerül előtérbe. Különösen a lovaglást, a sportos életet kedvelők számára lehet nagy kaland. 

A tábori élményt a maximum 8 főt befogadó, emeletes ágyakkal felszerelt szobák biztosítják. Ráadásul programok tömkelege várja a vendégeket. Lehetőség van kerékpárkölcsönzésre, túrázásra, horgászásra, siklóernyőzésre, focira, csónak- és autóbérlésre, íjászatra, de szervezett városnézésre is. Továbbá a vízi szolgáltatások sem hagyhatóak ki a felsorolásból, mint a strandfoci, a strandröplabda, a hajózás és a vízibicikli kölcsönzés. Nem is beszélve a változatos “mindenmentes” ételekről!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás