A rovat kizárólagos támogatója

Kedves Barátaink! Tisztelt Talpalatnyi zöld nézők! Rossz hírem van. A Talpalatnyi zöld lekerült a Duna Tv képernyőjéről. Tavaly június óta már csak ismétlő adások voltak és a 2013. március 17.- én induló új műsorszerkezetben már nem szerepel a legrégebben jelentkező Kárpát-medencei ökológiai magazin.

1994 óta jelen voltunk és tudósítottunk, majd minden lényeges, a zöld ügyeket érintő eseményről, akcióról. A civil kezdeményezéseket mindennél fontosabbnak éreztük és érezzük. De nem adjuk fel! Nemrégiben volt rá példa, ha egy műsort igazán fontosnak, nélkülözhetetlennek éreztek a nézők és ezt tudtára adták az MTVA és a Duna TV döntéshozóinak, akkor a műsor visszakerült a képernyőre.

Ha szeretnétek ismét látni a Talpalatnyi zöldet és szeretnétek, hogy továbbra is szolgálhassa a Kárpát-medence környezet- és természet védelmének ügyét, és kisfilmjeivel segíthesse a felnövekvő generációk szemléletformálását, akkor cselekedni kell! MOST!

Kérlek leveleiteket, véleményeteket juttassátok el a Talpalatnyi zöld szerkesztőségi címére, írhattok a facebook oldalunkra vagy a florafilm@florafilm.hu e-mail címre és mi továbbítjuk az illetékeseknek.

Köszönöm, hogy az elmúlt 18 évben rendelkezésünkre álltatok és hogy együtt dolgozhattunk! Megtiszteltetés volt az egész stáb számára. Nélkületek nem lett volna Talpalatnyi zöld!

Kocsis Tibor, rendező és a Talpalatnyi zöld alkotói
Budapest, 2013. 02.18.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás