Hirdetés

Május első hétvégéjén anyák napja, az utolsón gyereknap van, amit a világ számos országában megünnepelnek, az év különböző napjain. És hogy tényleg a család minden tagja kapjon egy ünnepnapot, június 3. vasárnapja az apák napja, bár ezt már kevesebben ünneplik, mint az előbbieket.

Mivel minden évben máskorra esik, a szülőket váratlanul érheti, csak az egyre szaporodó gyereknapi programajánlókból derenghet. Érdemes ilyenkor meglepetés után nézni, mivel abban biztos lehetsz, hogy gyermekeid pontosan tudják, mikor illik meglepetést kapniuk, legyen az egy régen vágyott játék vagy közös családi program. Hogy honnan tudják ilyen pontosan, ne kérdezd, a lényeg, hogy bármennyire is megfeledkeztél a dologról, sose áruld el, ha jót akarsz magadnak.

A KreatívJáték.hu-nál tudják, minek örülne gyermeked idén mindennél jobban!

Az áruház minden évben összeállít egy pár jó ajánlatot időhiányban szenvedő szülők részére, amikkel garantáltan szebbé teheted gyermekeid számára ezt a különleges napot! Meg persze a szülinapokat, névnapokat és bármely hétköznapot is. Még van időd, gyorsan fusd át az alábbi listát! Rendelésed leadhatod online is, most közel 5000 terméket kínálnak akciósan.

 Az áruház nagyon felhasználóbarát. Életkor és nem, továbbá márka és funkció alapján szűkítve is át tudod futni a kínálatot. De nem csak játékokat, hanem hangos könyveket, CD-ket, fejlesztőtársas és készségfejlesztő játékokat is találsz a kínálatban. Többszázféle termék közül választhatsz. Csak Djeco játékból közel ezer találatot ad ki a kereső. És ha fejlesztőjátékban gondolkodsz, a Djeco mindig jó választás.

Az érdekes kártyajátékok, formabeillesztős fajátékok, képkirakók vagy matricás füzetek közül biztosan megtalálod azt, amit szeretnél bébitől a kamaszkorig. Fessetek, rajzoljatok, kézimunkázzatok együtt, ettől szórakoztató és fejlesztő a közösen töltött idő. 

Djeco, a híres francia márka gyereknapra

A Djeco jelmondata a kreativitás szenvedély. A márka több mint 60 országban van jelen, a színezők, oktató- és fejlesztőjátékok ovisoknak és kisiskolásoknak egyaránt ajánlottak. Ha többet szeretnél tudni a hasznos foglalkoztatófüzetekről és a fejlesztésben is hasznos minőségi játékokról, keresd termékeiket a KreatívJáték.hu oldalain. Nem kell aggódnod, idén is segítenek a legjobb meglepetés kiválasztásában.

És ha semmi egyéb nem jut az eszedbe, keress szabadtéren is használható játékokat. Itt a jó idő, feszíts ki egy tollaslabdahálót. Játszhattok koordinációt és egyensúlyérzéket fejlesztő kézitollast szemet gyönyörködtető színes libatollakkal, vagy zsonglőrködhettek közösen a Diabolo ügyességi játékkal. És persze készülhettek a vakációra igazi vizes játékokkal is, hiszen gyereknap évente csak egyszer van.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás