Hirdetés

A nyomtatók szinte elengedhetetlen eszköznek számítanak az irodai munkavégzés során, hiszen számos olyan szituáció adódik, amikor aláírásoddal kell ellátni egy adott dokumentumot, vagy esetleg scanner segítségével szükséges digitalizálni azt. Sokkal egyszerűbb, ha irodádban vagy otthon rendelkezel a megfelelő eszközökkel, és nem szükséges rohannod egy szolgáltatóhoz. Ilyen régebbi szériába tartozó, de a modern igényeknek még mindig megfelelő eszköz a HP LaserJet 1015 nyomtató.

Miért tartsd meg idejétmúlt nyomtatódat?

A tévhittel ellentétben abban az esetben, ha rendelkezel egy régebbi nyomtatóval, nem szükséges egyből a kukába hajítanod, mert már ósdi, és kijött egy sokkal modernebb, főleg nem akkor, ha tökéletesen működik. Azonban a szándék még sok esetben kevés, hiszen lehetséges, hogy a régi nyomtatódhoz már nem gyártják az eredeti patronokat vagy tonereket, így kétségbeesetten kezded el keresni az újabb irodai gépezetet. 

Ebben az esetben sem kell kapkodni, hiszen a Patron és Toner webáruházában beszerezheted a Zafir Premium utángyártott termékeit, amelyek a te nyomtatóddal is kiválóan fognak működni! Nem kell tartanod a minőségtől sem, hiszen 100%-os garanciát vállal rá a cég, így abban az esetben, ha elégedetlen vagy, visszakapod a termék árát. 

Miben rejlik a HP LaserJet 1015 egyedisége?

Ilyen megbízható, tartós, de mégis egyszerűen kezelhető gépezet a HP LaserJet 1015 nyomtatója, amely megalkotásakor arra törekedtek, hogy minél egyszerűbb és kisebb legyen, mindemellett pedig szem előtt tartották azt a tényezőt is, hogy minél olcsóbban be lehessen szerezni. Mindezt sikerült megvalósítani, sőt a HP 1015 még ma is a legkisebb HP lézernyomtatók közé tartozik a piacon. Sebessége kapcsán már érkezhetnek kételyek, hiszen a 8 másodperces bemelegedési idejét követően 12 oldal/perces sebességgel nyomtatja a kívánt dokumentumokat. 

Papíradagolója 150 lapos, így nem kell attól tartanod, hogy hamar után kell tölteni a készleteket. Dokumentumok nyomtatására több mint elég, azonban részletgazdag fotókat nem érdemes használatával készíteni, hiszen a 600 x 600 dpi-s felbontása mindezt nem engedi meg. Gombok terén nem kell bonyodalmakkal szembenézned, hiszen a gépezet hátulján megtalálható bekapcsoló gombon kívül a készülék elején egy indítás és törlés gomb mellett három állapotjelző LED-del találkozhatsz. 

Ne feledjük, egy 12 éves gépről van szó, így ne is akarjuk elvárni, hogy képes legyen a kétoldalas nyomtatásra. Ezt a folyamatot emberi beavatkozással, kézi lapfordítással szükséges megoldanod. Tápkábel mellett nyomtatókábellel is találkozhatsz a gyári csomagolásban, ami igen egyedinek számít. Fogyasztás tekintetében is barátságos számokkal találkozhatsz, mivel nyomtatás közben sem lépi át a 200 W-ot.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás