Hirdetés

A csillagos égbolt látványának az élethű előidézése ma már egyáltalán nem számít nehéz feladatnak, köszönhetően a modern világítástechnika vívmányainak. Ezáltal akár a gyerekszoba, akár egy wellnesshelyiség hangulatát is jelentősen feldobhatjuk.

A cikkben tehát azt mutatjuk meg, hogy pontosan miként idézhető elő a csillagos égbolt látványa, mégpedig korszerű LED fényforrások alkalmazásán keresztül.

A gyerkőcök számára megnyugtató, ha nem koromsötétben kell elaludniuk

A zavartalan és lehetőség szerint minél gyorsabb elalvás kapcsán kulcsfontosságú az ideális fényviszonyok rendelkezésre állása. A gyakran félénk gyermekek esetében ennek még inkább jelentősége van.

Egy gyerkőc számára megnyugtató, ha az elalvás idején nem lesz teljes sötétség a szobában. Ha felkapcsolva marad egy kiegészítő fényforrás vagy akár több is, akkor könnyebb lesz álomba szenderülnie, és zavartalan pihenéssel telhet az egész éjszaka.

Így költözhet a csillagos égbolt meseszép látványa a gyerekszobába

A nyári csillagos estéknek van egy egészen lenyűgöző varázsa. A fényes csillagok és a holdvilág látványa megnyugtatja az embert. Az igazi varázslat pedig abban rejlik, hogy ezt a látványképet beköltöztetjük a gyerekszobába.

Szerencsére ebben a törekvésünkben a modern világítástechnika is egyértelműen partnernek mutatkozik. A LED csillagos égbolt megalkotása ugyanis házilag kivitelezve is nagyszerű végeredménnyel járhat együtt.

Ehhez az egyik opció a hideg fehér színben világító OYO LED spot fényforrások alkalmazása, amelyeket könnyedén elhelyezhetünk a mennyezeten. A másik variáció pedig egy üvegszálas megoldás, aminek az alkalmazásakor a szálakat világítjuk meg LED illuminátor segítségével.

Bármelyik opcióra esik is a választásunk, a szemkápráztató végeredmény minden bizonnyal pozitív fogadtatásban részesül majd a célközönségnek számító gyermekek részéről.

Természetesen a csillagos égbolt látványa egy wellnessmedence felett sem mutat rosszul

Nyilván nem csak a gyerekszoba számít az egyetlen olyan helyszínnek, ahol a csillagos égbolt látványa jól mutat. Példának okáért egy wellness- vagy jacuzzimedence hangulatán is szinteket dobhat, ha a mennyezetről a csillagok fényéhez hasonló látvány tükröződik.

De ugyanúgy remek ötletnek bizonyulhat a csillagos égbolt kivitelezése szaunákban, szórakozóhelyeken vagy példának okáért masszázsszalonok környezetében is. Minden olyan helyszínen, ahol alapvetően a kikapcsolódás és a relaxáció elérése a cél.

A legjobb pedig az, hogy a LED technológiának köszönhetően a működtetés nem jár együtt magas költségekkel. A LED fényforrások ugyanis takarékosan bánnak az árammal, így felhasználói szempontból még inkább optimális választást kínálnak.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás