Hirdetés
(X)

Sajnos sok esetben nem tudunk mindent a kollégánkról, hiszen hiába a munkakapcsolat, ezek nem feltétlenül az ismerkedésről szólnak. De mi a helyzet azokkal az ismerősökkel és családtagokkal, akikről tudjuk, hogy szeretnek dolgozni, talán túlzottan is?

A legnehezebb karácsonyi meglepetést találni a munkatársaknak, illetve a munkamániások számára. De nem lehetetlen, így összegyűjtöttünk pár ötletet az Ön számára, amiből könnyebben választhat. 

Meglepetések kollégák számára

A mindennapos közös munka során azért könnyedén fényt lehet deríteni arra, hogy mi jellemző az adott munkatársra, annak szokásaira. Ezekből az apróságokból kiindulva már nem annyira nehéz meglepni őket valami viccessel, esetleg szívhez szólóval.

Munkamániás ez a bizonyos kolléga? Akkor a Pamutlabor Pólónyomda munkamániás feliratú pólói remek választásnak bizonyulhatnak. Mivel a jó közösséget általában a humor és a figyelmesség alapozza meg, így muszáj kicsit kimozdulni a komfortzónából. Fontos azonban, hogy minden esetben olyan típusú meglepetést válasszunk, amely árban sem túl magas, nehogy a másik rosszul érezze magát. Nem érdemes ugyanis túlszárnyalni senkit sem azzal, hogy Ön adja át a leghatalmasabb csomagot, hiszen az ünnepek nem erről szólnak.

Amikor meglepetést keres, akkor érdemes elgondolkodnia tehát a ruhaneműkön, mint a pulóver, a farmerkabát vagy éppen a hagyományos pólók. 

A munkamániás pólók kínálata

Online keresgélne? Akkor a lehetőségek tárháza áll az Ön rendelkezésére is, hiszen manapság már szinte mindenféle egyedi, személyre szóló meglepetés közül választhatja ki a tökéleteset. A “Ne félj a munkától, a munka féljen tőled” például remek megoldás lehet egy olyan kolléga számára, aki egyszerűen nem akar hazamenni még egy 12 órás műszak után sem.

Egy kicsit más hangvételű, ámde ugyanolyan üzenettel szolgáló “Csak dolgom van, de nincs életem” felső akár még célzásként is szolgálhat, hogy néha nem ártana egy kicsit kimozdulni és élvezni a mindennapokat. Másik nagy sikerű modell még az “I will sleep, when I am dead”, ami sok emberre lehet igaz, nemcsak a kollégákra és a munkamániás személyekre. 

Munkamániás rokonok megajándékozása

Természetesen nemcsak a munkahelyén találkozhat folyamatosan dolgozó emberekkel. Biztosan az Ön családjában és rokonságában is van olyan személy, aki nem bír leállni a munkával, akinek mindene a karriere és egyszerűen nincs magánélete. Nekik is remek választás lehet egy munkamániás póló, mint a “Work hard”, a “Tudás és Erény”, illetve az “El nem végzett munka” egyaránt. 

Emellé pedig rendelhet további személyre szóló termékeket, mint egy sajátos bögre, vászontáska, farmerkabát, de lehet szó akár még egy vászonképről és telefontokról is. Ne feledje azonban, hogy a karácsony nemcsak az ajándékozásról szól, hanem a szeretteinkkel és a kollégáinkkal való együttlétről egyaránt.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás