A rovat kizárólagos támogatója

Azt mindenki tudja, hogy hosszú távon nem jó egyedül. Pont ezért ismerd meg az ország egyik legnépszerűbb társkeresőjét, hogy könnyedén és interaktívan beszélgess az igényeidnek megfelelő partnerrel. 

Hogyan indulj el?

A társkeresők létjogosultsága már régóta vitathatatlan, hiszen az ország bármely pontjáról megismerkedhetsz álmaid partnerével. Az internet világában ma már nincsenek térbeli korlátok, így bátran beszélgethetsz bárkivel, akivel kedved tartja. A CUPYDO Társkereső chatje egy igen különleges lehetőséget biztosít, hogy kötetlenül beszélgess bárkivel, aki felkeltette az érdeklődésedet. 

Ez pedig nem más, mint a gyors üzenetküldés, amivel nem kell órákat a fogalmazással töltened, sem pedig komplett válaszlevélre számítani. A felület könnyen kezelhető és bárki számára megtanulható.

Számos kategória közül választhatsz, azaz kereshetsz 30 év alatti, feletti partnereket, sőt akár 50 felett is szép számú jelentkezőre lelhetsz. De ha inkább a diploma vagy a lakóhely a fő szempont, akkor ebben az esetben sem kell csalódnod, mivel ezek is a rendelkezésedre állnak. 

A kommunikáció

Bár ma igen egyszerű egy laza sziával indítani, mi nem javasoljuk ezt a társkereső chat nyitásaként. Persze nem is kell komplett életrajzot küldeni magadról, de azért pár szóval megpróbálhatod beindítani a társalgást. Amit mindenképp érdemes elkerülni, az az előre megírt körlevél, hiszen személytelen, általános, és azt sugallja, hogy nem csak udvariasságból érdeklődsz. 

Ha valakivel nem volt meg igazán a közös hang, vagy csak nem halad semerre a beszélgetés, akkor nyugodtan törölheted az ablakodból, hiszen ezáltal sokkal átláthatóbb lesz az egész kommunikációs felületed. 

A türelem elengedhetetlen, hiszen nem mindenki tölti az egész napját internetközelben, éppen ezért előfordulhat, hogy a délelőtt írt üzenetedre csak este érkezik válasz. Lehetőleg ne csak egy szimpatikus emberrel beszélgess, hanem több lehetséges jelölt felé nyiss, mert úgy több lehetőséged lesz a sikeres ismerkedésre. Próbálj valamilyen témát feldobni már az első üzenetedben is, mert egy sima köszönéssel kétséges, hogy bármi érdemleges elindul. Érdemes csemegézni a partner adatlapjáról, mivel az érdeklődést majdnem mindenki értékeli.

A CUPYDO Társkereső chat nagyfokú hatékonysággal használható, hiszen a könnyű kezelés mellett még rendszerezi is a partnereket, így egy áttekinthető chatfalat látsz. Az üzenetváltás gyors és problémamentes, hiszen ahogy elküldöd a szöveget, úgy meg is jelenik a partnernél. Persze nem csak te küldhetsz üzenetet, hanem neked is küldhetnek. Ebben az esetben nem csak az oldalon jelenik meg az üzenet, hanem emailben is kapsz értesítést, amennyiben úgy állítottad be.

Kell ennél izgalmasabb ismerkedési lehetőség? Vágj bele még ma!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás