Hirdetés
(X)

Amikor túl vagyunk az örömködésen, és némiképp csillapodik az aggodalom, és túljutunk a rettegett első három hónapon, akkor kezdjük magunkban igazán tudatosítani, hogy mi is fog velünk történni.

Garantáltan minden édesanya emlékszik arra, mi volt az első dolog, amit a születendő babájának megvásárolt. A legtöbb esetben ezek édesen lágy rugdalózók, és ezzel nincs is semmi baj.

Amikor már vészesen közeledik a szülés várható időpontja, akkorra már mindent beszereztünk, amire csak szükség lesz, meg egy egész sor olyan dolgot is, amit soha nem fogunk használni.

A NiKiCa Bababolt szakértői most a babakelengye egyik legfontosabb elemére hívják fel a várandós nők és a kisgyermekes anyukák figyelmét!

A matrac legyen szent!

Egész sor olyan dolog van, amire nem feltétlenül kell költeni, vagy épp nem éri meg sokat költeni, hiszen általában egy jóval drágább kád is ugyanazt tudja, mint egy közepes árfekvésű, és inkább a márkanevet fizettetik meg velünk, mintsem valami nagyon extra tulajdonságot.

Vannak ellenben olyan használati tárgyak, ahol aztán igazán nem éri meg spórolni, sőt akár veszélyes is lehet. Ilyen többek között a matrac is.

A jó matrac szellőzik, nem allergizál, nem túl kemény, nem túl puha, nem veszélyezteti fulladással a babánkat. 

És igen, a jó matracot védeni kell, hiszen meglehetősen költséges passzió minden pelenkabaleset vagy épp bukás, szélsőséges esetben hányás után új matracot beszerezni.

Hogy mivel lehet védelmet nyújtani, és az élettartamát kinyújtani, azt mindjárt mutatjuk is!

Kétlépcsős védelem

Ha igazán biztosra szeretnél menni, akkor nem csak egy réteg védelmet használsz, így a saját dolgodat könnyíted meg. 

A kiváló minőségű matrac megérdemel egy matracvédőt, amire aztán még rá tudod húzni a lepedőt.

Ha ezt mind megteszed, akkor nyugodtan hátradőlhetsz, minden szükséges előkészületet megtettél ahhoz, hogy minimalizáld a balesetek kockázatát és következményeinek súlyosságát.

Azonban óva intünk attól, hogy egy vagy csupán két darabot szerezz be ezekből a roppant hasznos textíliákból, hiszen a babák mellett minden ilyen fogyóeszköznek bizonyul.

Hogy ne kelljen minden nap vagy akár minden másnap a mosás és szárítás ördögi körét járni, érdemes jól betárazni belőlük. Ha úgy érzed, nálatok még elférne pár darab, akkor szerezd be a szükséges matracvédőket és lepedőket a NiKiCa Bababolt kínálatából!

Kényelem és higiénia

Talán ez a két legfontosabb tulajdonság kell, hogy jellemezzen minden babakelengyét, hogy óvjuk babánk egészségét, és közben mi magunk se kapjunk naponta nyolc idegösszeroppanást.

Tudod, ha anya boldog, boldog a baba is. És anya boldog, ha nem kell folyton mosni vagy épp ugyanazt harmadjára, negyedjére megvenni, és azon a pénzen inkább vehet magának könyveket és fürdőgolyókat!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás