Hirdetés

Ha valaki azt hiszi, hogy a költöztetés ott kezdődik, hogy megáll a költöztető cég autója a bejáratunk előtt, akkor téved. Nem is kicsit. Egy költöztetés valójában ott kezdődik, hogy megfogalmazódott bennünk a gondolat, hogy költözni szeretnénk. Majd ott folytatódik, hogy nem mi magunk szeretnénk megoldani a költözést, hanem költöztető cég segítségét kérjük mindehhez.

Viszont amiről most, ebben a cikkben igazából szó lesz, az még egy lépéssel előrébb van. Ez pedig a csomagolás szakasza, mely közvetlenül a költöztető cég megérkezése előtti napokban szokott megtörténni. Vagy épphogy azután, hogy megérkeztek a cég szakemberei? Lássuk!

A költöztetés alapja a jó csomagolás!

Ahhoz, hogy egy költöztetés jól sikerüljön, elengedhetetlen egy jó költöztető cég. Viszont azt tudnia kell, hogy még egy jó költöztető cég sem tud jó munkát végezni egy hanyagul elvégzett becsomagolással. Bármennyire is óvatosak, bármennyire is odafigyelnek a költöztető cég munkatársai, szükség van a jó csomagolásra. Emberből vagyunk, hibázhatunk. Ráadásul egy zötykölődő költöztető autó hátuljában akaratlanul is összeérnek, egymáshoz dörgölőznek a bútorok, minden elővigyázatosság ellenére is.

Épp ezért mondom azt, hogy a költöztetés alapja a jó csomagolás. Persze minden valamire való költöztető cég fel van szerelve legalább pokrócokkal, de ez nem minden. Egy igazán profi cégnél legalább zsugorfóliának kell lennie. Ezzel a koszólódástól és kisebb karcolásoktól, sérülésektől meg tudják óvni a vagyontárgyainkat, ha már mi nem tettük. Mert persze alapjáraton ez a mi előkészületünk része kell, hogy legyen. 

Nekünk előzetesen szét kell szerelnünk azokat a bútorokat, melyek összeszerelve nem férnek ki, majd eltüntetni minden kiálló részt (csavart, szeget). Ezek ugyanis komolyan felsérthetik a többi bútorunkat. Nem árt használni zsugorfóliát és buborékos fóliát is az előkészületeknél, melyek főleg az antik és törékeny tárgyainknál tesznek jó szolgálatot.

Csomagolóanyagok és dobozok a költöztetőtől? Igen!

Ahhoz, hogy mindent beszerezzünk, lehet, hogy több boltba is el kell mennünk, ráadásul nem is feltétlen tudjuk, mire is van szükségünk. Erre nyújt kiváló megoldást a Servitius és Partnerei költöztetés. Ők a profi költöztetés mellett immár kölcsönzéssel is foglalkoznak. Csomagolóanyagokat vehetünk tőlük, de vehetünk vagy kölcsönözhetünk dobozokat, sőt akasztós gardróbot is. Így egy helyről beszerezhetünk mindent, amire egy költöztetés során szükségünk lehet. Ráadásul akár házhoz is szállítják nekünk a rendelt, költöztetéshez szükséges termékeket.

Rábízhatjuk szakemberekre is

Nem szeretne sem a költözéshez szükséges csomagolóanyagok beszerzésével, sem magával a csomagolással sem szenvedni? Erre is van megoldás! A fent említett Servitius és Partnerei költöztetés vállal teljes becsomagolást is. Így garantált a profi csomagolás, a megfelelő védelem.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás