Hirdetés

Amikor felújítasz vagy építkezel, akkor gondolom neked is úgy hiányozhat a hulladékszállítás megszervezése, mint púp a hátadra. Ez egyfajta szükséges rossz, melyhez már sok esetben sem kedve, sem energiája nincs az embernek. Épp ezek a szituációk szülnek rossz megoldásokat. Olyanokat, amelyek csak plusz feladatokat, lassabb és körülményesebb szemétszállítást eredményeznek.

Épp ezért fontos tudni, hogy van gyors és rugalmas megoldás az építési hulladék elszállítására. A konténeres sittszállítás egy olyan megoldás, melyre mindenképp szükséged lesz, ha több köbméter sittet, építési hulladékot kell eltüntetned. Találhatsz olyan konténeres sittszállító céget, akik nagyon gyorsan és rugalmasan tudnak segíteni a hulladék elszállításában. Lássuk!

Sok év tapasztalat = felkészültség mindenre

Amennyiben valamit több éven keresztül végzel, akkor abban egy idő után olyan rutinod lesz, amit máshogy nem tudsz megszerezni. Így van ez a cégek által nyújtott szolgáltatásokkal is. Ha valaki már évek óta (vagy évtizedek óta) nyújtja ugyanazt (vagy hasonló) a szolgáltatást, akkor tökélyre fejlesztette azt az évek során. Olyan esetekkel találkozhatott, amivel más nem. Ezt pedig be tudta építeni a szolgáltatásaiba, fel van rá készülve. Épp ezért érdemes (főleg egyedi kérés esetén) rutinos, évek óta a piacon lévő céget választani.

1 óráig vagy 1 hétig kell egy konténer?

Ha egy konténerszállító megfelelő mennyiségű konténerrel (és szállító járműflottával) rendelkezik, akkor elég rugalmas tud lenni. A rugalmasság mintapéldája a KonténerSitt csapata, akik több mint 1000 konténerrel rendelkeznek, ami ad egyfajta rugalmasságra lehetőséget számukra. Ha úgy szeretnéd, akár egy teljes hetet is állhat nálad a konténer, ráadásul extra költségek nélkül. Így lesz elég időd, nem kell az egész rokonságot összecsődíteni ahhoz, hogy pár óra alatt megteljen a konténer. Ráadásul ha közterületen parkoltatod a konténert, arra is van lehetőséged, hogy egy órán belül megtöltsd és elvigyék. Ilyenkor megvár a sofőr, és még a területfoglalási engedélyt is megspórolod.

Ügyfélszolgálat

Egy rutinos ügyfélszolgálat aranyat ér. Ők pár jól célzott kérdésből azonnal tudják, hogy mire van szükséged, és mi a legjobb megoldás a problémádra. Emellett már csak hab a tortán, ha a KonténerSitt céget nézzük, hogy reggel 6 órától egészen este 20 óráig hívhatóak, ami kiemelkedő elérhetőséget, rendelkezésre állást jelent.

Hulladék kezelése

Ha fontos számodra a környezeted védelme, akkor biztos te is elgondolkoztál már azon, hogy hova kerül a hulladék. Egy konténeres sittszállítás esetén a konténerbe vegyesen kerül minden (nem veszélyes) hulladék, így ezzel kezdeni kell valamit. A KonténerSitt csapata saját hulladékkezelési engedéllyel rendelkező telephelyükön kezelik, válogatják szét a hulladékot.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás