Hirdetés

Hiába a legmodernebb, legtöbb előnyt kínáló modern számítógépes rendszer is, ha azt nem tudjuk összekötni a vállalaton belül használt felületekkel.A SeaFleet fejlesztőinek elsődleges célja az volt, hogy a felhasználók számára könnyebbé és átláthatóbbá tegyék a flottakezelést. Alaposan tanulmányozva a különféle felhasználói igényeket, teljes mértékben világossá vált, hogy a különböző vállalati szoftverekkel való integráció lehetősége is feltétlenül szükséges. Csakis így lesz képes ugyanis betölteni a rendszer a legfontosabb funkcióját, hogy a vállalati flottakezelés feladatát egyszerűbbé és hatékonyabban menedzselhetővé tegye.
Rövid bejegyzésünk azt mutatja meg, hogy miként köthető össze a SeaFleet más rendszerekkel.

Az adatok importálásával kapcsolatos lehetőségek 

A más rendszerekkel való összekötés egyik célja, hogy lehetővé tegye az adatok különböző importját a SeaFleet felületére. Ennek kapcsán többféle megoldás is rendelkezésére áll a felhasználóknak.

Egyrészt az olyan üzemanyag forgalmazók, mint például a MOL, SHELL, OMV vagy ENI számla részletezőinek részletes adatait gépjárművenként van lehetőség importálni a SeaFleet szoftverébe. Ezáltal könnyen monitorozható a tankolás, mosás és a különféle vásárlások. Szintén feltölthetők a gépjármű típusának nyilvántartási adatai az Eurotax rendszeréből. Ezen kívül lehetőség van még a biztosítók platfromjáról is hozzáadni a biztosítási adatokat, valamint a gépjárművek navigációs rendszeréből az útnyilvántartással kapcsolatos információkat.

Miként oldható meg a különféle adatok exportálása? 

Az adatok feltöltése mellett joggal merülhet fel azok exportálására is igény a felhasználók oldaláról. A SeaFleet ennek kapcsán a következő opciókat teszi lehetővé. Egyrészt megvalósíthatóvá teszi a számlafeladást az ERP rendszer számla nyilvántartása felé. Másrészt arra is módot kínál, hogy a különféle nyilvántartási adatokat, lekérdezéseket és riportokat továbbítani tudjuk olyan különböző formátumokban, mint például az xls, csv vagy pdf.

Fontos megemlítenünk azt is, hogy az itt felsorolt megoldások legnagyobb hányada standard módon kiépített. Ellenben egy ügyviteli vagy vállalatirányítási rendszer kapcsán teljes joggal merülhet fel olyan igény, ami specifikus interfészek kialakítását indokolja. A SeaFleet munkatársai abszolút nyitottak ilyen megoldások kivitelezése kapcsán is.

A szoftveren belül megoldható-e a költség számlák feltöltése? 

A SeaFleet rendszerébe felvehetők a gépjárműhöz kapcsolódó szállítói számlák is. Hogyha a költség elemek komolyabb mélységekben történő elemzése a célunk a későbbiekben, akkor a számlákat is ebben a mélységben szükséges feltöltenünk.  Amennyiben ez a fajta részletesség nem prioritás, akkor a számlák egy tételben is bevihetők.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás