Hirdetés

Ha van egy kis szabadidőnk, és attól sem riadunk vissza, hogy magunk végezzük az otthonszépítő munkát, akkor a fóliázást nekünk találták ki! Az öntapadós fólia technikája végtelenül egyszerű, és nem kell hozzá szakember közreműködését kérni. Kell hozzá a kiválasztott fólia, néhány eszköz, a beburkolandó felület, némi gyakorlás és türelem. Aki már egyszer is sikerrel fóliázott, az hamar rákap az ízére. Márpedig a siker garantált: bátran vágjunk bele, és az eredmény önmagáért beszél!

A fóliáról

Az öntapadós fólia méltán népszerű. A könnyű és szaktudást nem igénylő használat mellett költséghatékony, esztétikus és tartós. Az öntapadós fóliával felújíthatjuk bútorainkat, szépíthetjük helyiségeinket. Nem csak a látvány miatt érdemes öntapadós fóliát használnunk: egyes típusok olyan problémák megoldásában is segítségünkre lehetnek, mint a belátás vagy az UV sugárzás elleni védelem.

A fóliák különféle kategóriáin belül rengeteg színű és mintájú közül választhatunk. A sokoldalú felhasználást mi sem bizonyítja jobban, minthogy olyan speciális fóliákkal is dolgozhatunk, mint a csempematrica, az öntapadós padló vagy éppen az ablakfólia. A dekorációs fóliák kínálata különleges termékeket is tartalmaz, mint például a plüss, tábla vagy fémhatású öntapadós fólia. A sokszínű választék a határtalan kreativitás szolgálatában áll: bármilyen egyenletes, de akár íves felületre is, számtalan stílusban választhatunk fóliát.    

Fóliázás kellékei

Bár az öntapadós fóliával való munka valóban egyszerű, a minőségi kivitelezéshez szükségünk lesz néhány alapvető eszközre. A profi simítót és szikét semmiképpen se spóroljuk el, hiszen a precíz méretre vágáshoz és az egyenletes fóliázáshoz ezek a kis szerszámok nélkülözhetetlenek.

Az alumínium vonalzó, a mérőszalag, a vágóalátét is nagy segítségünkre lesz a pontos és sérülésmentes méretre szabásban. A legegyszerűbb, ha egy precízen összeállított szettben vásároljuk meg a fóliázás kellékeit Fóliás Jucitól. Akik ismerkedési fázisban járnak a fóliázással, azoknak a kis, míg a haladóknak a nagy fóliázó készlet beszerzése javasolt.

A fóliázás szerelmeseinek

A fóliázás egyik legnépszerűbb területe a bútorfelújítás. A különféle fóliázott tárolók szépségéhez egy gondosan megválasztott, az új stílushoz passzoló fogantyú is nagyban hozzájárul. Ezekért sem kell barkácsboltba futni, hiszen a Fóliás Juci webáruház kínálatában immár ebből is többfélét találunk.

A minőségi fóliák, a kedvező ár-érték arány és sokrétű felhasználási lehetőségek mellett ne feledjük a lényeget! Ha saját kezünkkel hozunk létre valamit, annak mindig többlet jelentése van. A fóliázók mára már egy egymást támogató, segítő közösséggé váltak. Így azon se lepődjünk meg, ha hűtőmágnesről, bögréről vagy éppen egy könyv borítójáról köszön vissza az üzenet: otthonszépítés szakember nélkül!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás