Hirdetés

Veled is előfordult már, hogy amikor ültél a kocsiban vagy a munkahelyeden, csak úgy szólt a háttérben a rádió, és egyszer csak megütötte a füled egy dallam? Egy dal, ami valahonnan ismerős volt, de ha fegyvert szegeznek a fejedhez se jutott volna eszedbe, mi az? Vagy csak egyszerűen megtetszett egy dal, és szeretted volna megtudni, mi az?

A fejből ki nem verhető dallamok nem maradnak többé névtelenek!

A Shazam se tudhat mindent!

A zenefelismerő applikációk már igencsak elterjedtek napjainkban. Remek kis alkalmazások ezek, de nem mindig és nem mindenkinek működnek. A legfőbb hátrányuk nyilvánvaló: csak az használhatja, akinek van okostelefonja és mobilinternete is. Egyébként a kocsiban a zenefelismerés lehetetlen velük. Ráadásul, ha fel is ismeri egy ilyen app az épp játszott dalt, az összes megtalált számot megjegyezni, majd leülni este a gép elé, ott is rákeresni, és végül újra meghallgatni, akár le is tölteni egy igencsak időigényes munka.

A zenei rádiók legtöbbje gyakran tart ilyen-olyan zenei órákat, amikor hol a hallgatók, hol saját ízlésük szerint válogatják a számokat. Ha találsz egy olyan rádiót, aminek rendszeresen tetszik a műsora, érdemes megnézni, hogy milyen számokat játszottak a nap és a hét folyamán. Végignézve egy rádió éppen játszott számainak listáját, biztosan találsz majd új kedvenceket.

A zene varázslata

Egy stresszes nap után mindenki szereti kiengedni a gőzt. Nem jó sokáig magunkban tartani a feszültséget, hiszen az, ha napról napra egyre csak épül a lelkedben, egy bizonyos idő után hangosan robban majd, megbántva akár olyanokat is, akiknek egyáltalán nem szántál egyetlen rossz szót sem. A munkahelyi stresszt oldani, illetve az ott felszedett feszültséget szépen lassan elengedni a zene segítségével a legkönnyebb. A zene gyengéden ápolja az emberi lelket, mindig ott gyógyítva azt, ahol épp szükséges.

Nem csak idegnyugtató lehet a zene! Sokan vannak, akik sírással engednek el minden magukba zárt érzelmet. A zene ezen is segít, persze a nagy érzelmi kitörést ne a volán mögött engedd meg magadnak!

Mikor imádja mindenki a rádiót? Ha kérdésünkre a válaszod, hogy hát mikor máskor, mint utazás közben, jobban nem is érthetnénk veled egyet! Nincs is jobb, mint a kocsiban bömböltetni a rádiót, és hatalmasat bulizni rá! A Balatonra vezető út se tűnik majd olyan hosszúnak így!

Mit hallgassak holnap?

Szeretnéd tudni, hogy holnap milyen műsorok lesznek a különböző csatornákon? Érdemes ellenőrizni, hogy az adott rádiók épp milyen műsorral szórakoztatják a közönséget. Ha például reggelente beszélgetős műsorokat, délután haza felé viszont csak valami kellemes zenei válogatást hallgatnál, jó, ha előre tudod a menetrendet. Érdemes megnézni a MyOnlineRadio-n a műsort, így egészen nyugodtan elfelejtheted azt a rémálmot, hogy semmi nem szól a rádióban, ami kedvedre való lenne. Biztosan szól, csak nem feltétlenül tudsz róla!

Szóljon a rádió!

Ne feledd, rádiót hallgatni király! Reggel, délben, este. Otthon, a kocsiban, a munkahelyen. Télen-nyáron, egyedül vagy közösen!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás