Hirdetés

Eredetileg úgy volt, hogy április elején elindul a Bubi, a budapesti bérbicikli-hálózat. Most május 12. van, a Bubi még mindig nem üzemel, és a BKK nem is nagyon hajlandó megmondani, hogy mikor fog. Legutóbb a múlt héten érdeklődtünk, akkor ezt a semmitmondó választ kaptuk, bármilyen dátum nélkül:

A belső próbaüzem lezárása után indul el a nyilvános próbaüzem, melynek a résztvevőit hamarosan toborozzuk. Csak a nyilvános próbaüzem sikeres teljesítését követően adjuk át a rendszert, melynek pontos időpontjáról azt követően döntünk, hogy a vállalkozó kijavította a jelenleg tapasztalható kisebb szoftveres hibákat.

A tárolókhoz tartozó automatákon az elmúlt hetekben megjelent ugyan egy szemérmes, sárga ragasztószalag, miszerint tesztüzem van, de a szalagokat mostanra vagy lelopták, vagy lekoptak maguktól, vagy szemből nem látszanak.

Mivel egyébként minden úgy néz ki, mintha működne, a városban teljesen hétköznapi látvány az automatákat böngésző vagy a telefonját nyomkodó turista vagy helyi erő, aki egy ideig olvasgatja a feliratokat, őgyeleg a biciklik körül, aztán tanácstalanul távozik.

Na de mi a késés valódi oka a “kisebb szoftveres hibákon” kívül?
A válasz a 444.hu-tól itt >>>

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás