Hirdetés
(X)

Nem könnyű a vállalkozás világa. Nem elég kitalálni, megtervezni, létrehozni, finanszírozni, megannyi szabálynak megfelelni, az is fontos, hogy egyéni arculattal rendelkezz. Kitűnni a tömegből, beazonosíthatónak lenni, pozitív ügyfélélményt okozni azért, hogy a vendég visszatérjen, mind-mind szükséges a sikeres működéshez.

Aki a vendéglátás területén vállalkozik, tudja jól, hogy a jó minőségű, finom ételek mellett szükség van az egyedi arculatra is. Az arculati elemeket azonban nem csak az üzlet külsejében, hanem a vállalkozással kapcsolatos egyéb kapcsolódó dolgokon is érdemes megjeleníteni. Az indepack.hu az egyedi feliratozás, logózás szakértője, és azt is megmutatta, milyen vendéglátós termékeken tudod elhelyezni céged logóját.

Az egyedi ételcsomagolás

Ha ételkiszállítással foglalkozol, vagy street food üzleted van, esetleg büfét üzemeltetsz, vagy az éttermedben ételt csomagolsz, mindenképpen érdemes olyan ételcsomagoló dobozt használnod, amin rajta van a logód. 

A pizza népszerű étel, és többféle pizzásdobozt is tudsz vásárolni. Ahhoz, hogy kitűnj a tömegből, készíttess rá egyedi mintát! Add meg vásárlóidnak azt az érzést, hogy a nálad vásárolt pizza más, mint versenytársaidé. A pizzásdobozon akár egyedi információt is el tudsz helyezni.

A tésztaételek ma már legtöbbször papírdobozba kerülnek. A modern papírdoboz egy zsírzáró réteggel van bevonva, így nem ázik át, és az étel kiválóan elhelyezhető benne. Arra is lehetőség van, hogy a doboz teljes felületén ofszet technológiával fényképminőségű képet helyezzenek el, ami valljuk be, igen mutatós.

Ha az ételdobozt pluszban még zacskózni is szoktad, akkor érdemesebb a papírzacskót megnyomatni. Ez ugyanis többször is használható, így a zacskó reklámeszközként is funkcionálni fog. 

A fesztiválok divatos újrapohara

Az újrapohár az utóbbi évek nagy találmánya. Jó minőségének, vastag falának köszönhetően akár százszor is elmosogatható anélkül, hogy a pohár sérülne, vagy a rányomott minta lekopna róla. Egy jól sikerült dizájn további marketing célokat is szolgál, a vendégek ilyenkor nem visszaváltják, hanem hazaviszik a többször használható poharat. Ez kiváló reklámlehetőség a cégednek.

Cukrászdák papíreszközei

Elterjedtek a sétálókelyhek, sokan már nem tölcsérben kérik a fagyit, hanem ebben a speciális papírpohárban, mely szintén alkalmas arra, hogy nyomat készüljön rá. Itt is lehetőség van olyan magas minőségű ofszetnyomásra, amivel nagyon mutatós termék készíthető, és remek vizuális élmény nyújtható a vásárlónak. Természetesen a kehely mellé adott szalvéta is logózható!

Vállalkozásodat logóddal fogják azonosítani, ezért fontos, hogy helyezd el mindenhol, ahol a vendég találkozhat vele! A logózott csomagolás kinyitása összeköti a vásárlóban a brandedet a minőségi étel- vagy italszolgáltatással. Érdemes tehát odafigyelni ezekre a részletekre is, és a saját arculatot mindenhol megjeleníteni, ahol csak lehetséges.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás