A rovat kizárólagos támogatója

Legyen szó mikulásról vagy karácsonyról, egy családi vagy céges buliról, a megfelelő díszek, fények, lufik, kiegészítők beszerzése és felrakása nagy jelentőséggel bír, hiszen ezek nagyban meghatározzák majd a buli sikerességét. Ha szeretnél igazán hangulatos bulit tartani a családnak, a barátoknak vagy akár a munkatársaknak, olvass tovább!

A tökéletes mix kiválasztása

Mindenek előtt az a legfontosabb feladatod egy nagy buli tartása előtt, hogy összeállíts egy listát a megfelelő dalokkal! Magyar és angol slágerek is kerülhetnek rá, a lényeg, hogy passzoljon a témához! 

Azonban egy dologra vigyázz! Minden korosztályhoz más zene illik! Ha gyerekeknek rendezed a bulit, érdemes a gyerek dalok közül válogatni! Minél fiatalabbak, annál több magyar dalt tegyél a válogatásba, hogy amikor felcsendül valamelyik, kedvük szerint énekelhessék is.

Az idősebb korosztálynak érdemes a klasszikusok között válogatni, karácsonyi buli esetében például Tsajkovskij Diótörője biztosan megalapozza a tökéletesen meghitt hangulatot. A klasszikus zenét persze nem csupán családi bulik esetében lehet felhasználni, egy céges rendezvényen is megállják a helyüket.

A gyerek bulik sikeréért

Hogy is lehetne örülni a zoknikba és cipőbe érkező ajándékoknak, ha nem a Télapó hozza a krampuszaival? A mikulásra kapott édességnek minden korosztály örül. Piros vagy fekete bársony ördögszettben a Mikulás segítői osztogathatják az ajándékokat, míg az öreg szakállban, szemüvegben, sapkában mosolyoghat mindenkire. Az már csak rajtatok múlik, hogy a társaságnak kell-e énekelnie valamit az osztogatás előtt!

Ne feledkezz meg a dekorációról sem!

Ha igazán hangulatos bulira vágysz, akkor nem elég a jó zene és a finom falatok! Ugyan a zene megadja a buli alaphangulatát, és az ételeken is sok múlik, a parti nem lesz az igazi, ha a dekoráció nem tökéletes! Hogy mi kell egy téli dekorációhoz?

  • Hangulatos büféasztal 

Néhány díszes pohár, szívószál, illetve tálak, amikbe a nasik kerülnek, természetesen ezeknek a mintája hóemberes és hópihés, esetleg télapós is lehet! 

  • A plafon se maradjon ki a jóból! 

Spirálon függő hópihék, mosolygós hóember fejek, egyszerű, de hangulatos füzérek. Ezek mind kerülhetnek a falra vagy akár a függönyök elé. Ezek azért fontosak, mert amikor a vendégek belépnek a szobába, több mint valószínű, hogy legelőször ezt veszik majd észre. 

  • Lufik, lufik, lufik! 

A levegővel töltött gömbök örökké közönség kedvencek maradnak, hiszen legyen akármilyen idős is valaki, ezeket mindenki megcsodálja, ráadásul király játékokat lehet velük kitalálni. 

  • A fények játéka

A karácsonyi dekoráció természetesen nem lehet teljes a színekben pompázó fa nélkül. 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás