Hirdetés

A vendéglátásban az egész napos talpalás jellemző, amihez lássuk be, az első és talán legfontosabb a megfelelő lábbeli beszerzése. Ilyenkor az elsődleges szempontnak nem csak a dekoratív küllem tekinthető, de a kényelmes kialakítás is. Legyen szó sportos vagy elegáns fazonról, a lényeg, hogy komfortosabbá tegyük a munkaidőt, ami a hatékonyságunkhoz is nagyban hozzájárul majd. A következő pár sorban tehát a felszolgálócipők egyes típusairól olvashatsz bővebben.

Milyen a jó felszolgálócipő? 

Köztudott, hogy a pincéreknek hosszú órákat kell ledolgozniuk, állandóan jönnek-mennek, így elég fontos, hogy kényelmes cipőt szerezzenek be a mindennapokhoz.  Valójában az is fontos, hogy a lábbelik kellőképpen ellenállóak és tartósak legyenek, hiszen a rendszeres, hosszú távú használat könnyedén tönkreteheti a silány modelleket. Emiatt a minőségi anyagból készült és speciális kialakítású cipők kerülnek előnybe.

Végül, de nem utolsósorban a jó szellőzés sem utolsó, hiszen az egész napos munka alatt beleizzadhat lábunk, ami aztán további problémákat okozhat. 

Sportos cipők pincéreknek

A felszolgálók nagy kedvencei azok a jellegzetes fekete sportcipők, amelyek könnyed léptekkel járulnak hozzá a nehéz munkához. Rugalmas, csúszásmentes gumitalpuk, párnázott gallérjuk a komfortot is biztosítják. Miért éppen a sport- vagy félcipők? Nos, ezek hétköznapi életérzést sugároznak, ugyanakkor biztosak lehetünk benne, hogy strapabíróak is. 

A vendéglátás ruházatának egyik legfontosabb kiegészítője a lábbeli. Miért? Mert a konyhában, az étteremben bármikor bármi megtörténhet, így segítségükkel tulajdonképpen az esetleges baleseteket is megelőzhetjük. A Chefs.hu speciális védőcipői éppen ezért is olyan kiemelkedőek!

Elegáns felszolgálócipők

Vannak olyan exkluzív éttermek, amelyek megkövetelik az elegáns öltözetet, és ez alól nem képez kivételt a lábbeli sem. Ebbe a kategóriába sorolhatóak a női lapos talpú cipők, valamint a speciális férfi felszolgálócipők is. Ezeknek nagy része vízlepergető réteggel bevont bőrből készült, ugyanakkor ugyanúgy biztosított a csúszásgátló anyag is, amely egész nap alatt biztonságérzetet nyújt viselőjének. Ráadásul ezek darabok egyszerre kényelmesek és tetszetősek is. 

A cipő típusától eltérően különböző márkanevek között válogathatunk, a következő felsorolás segít abban, hogy jól dönts. Ha minőségi felszolgálólábbelit szeretnél beszerezni, akkor a válassz a Skechers, Freestyle, Karina, Liberty vagy az Ambassador márka darabjai közül! 

Egyéb kiegészítők

Egy jó minőségű cipő és egy rossz minőségű zokni kombinációja egyenlő a rossz döntéssel. Azoknak, akiknek 8-12 órát kell viselniük egy cipőt, az antibakteriális bambuszcipő beszerzése ajánlott. Ez 85%-ban puha, selymes, természetes bambuszból készült, páraáteresztő és antibakteriális tulajdonságokkal bír, valamint megerősített talprésszel rendelkezik.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás