Hirdetés
(X)

Körültekintően kell zuhanykabint választani, hiszen az esetek többségében sok évre történik a beépítés. Vásárlás előtt érdemes néhány kérdést megválaszolni. Milyen legyen a kiválasztott zuhanykabin? Milyen legyen a mérete, az anyaga, a formája és a színe? Mi a teendő egyedi igények esetén?  Cikkünkben megválaszolunk minden fontos kérdést a zubanykabin-választással kapcsolatban.

A zuhanykabin kiválasztásakor a kényelemre és a funkcionalitásra egyaránt kiemelt figyelmet kell fordítani. Mindenekelőtt azt kell átgondolni, hogy hányan használják majd a kabint. Nem mindegy, hogy egyszemélyes háztartásról van szó, vagy pedig egy nagy család használja minden egyes nap. Az igénybevétel intenzitása is befolyásolja a választást. Továbbá fontos, hogy a vásárlás előtt pontosan le kell mérni azt a helyet, ahova később a zuhanykabin kerül.

Milyen legyen a zuhanykabin mérete és formája?

Az egyik legfontosabb szempont a szükséges méret meghatározása. Ehhez először azt kell megnézni, hogy mekkora a fürdőszoba alapterülete. A kisebb fürdőszobák esetében nincs sok lehetőség, hiszen a helytakarékosság a legfontosabb szempont. Kisebb alapterület esetén nemcsak a kisebb méretre kell figyelni, hanem a lekerekített szélekre is, melyek mellett több hely marad. 

A hatékony helykihasználáshoz a tolóajtós megoldás is hozzájárul, melynek köszönhetően nem kell attól félni, hogy a kabin ajtaja nyitás közben beleütközik egy bútorba. A nagyobb alapterülettel rendelkező fürdőszobák esetében a döntés az egyéni ízlésen múlik, hiszen nem kell a helytakarékossággal foglalkozni. A nagyobb fürdőszobákban a szögletes zuhanykabinok is kényelmesen elférnek. Sőt, akár kétszemélyes változatok is választhatóak.

Milyen legyen a zuhanykabin anyaga és színe? Milyen legyen az üveg?

Manapság már tényleg csak a képzelet szab határt a különféle kombinációknak. Ki lehet választani a zuhanykabin keretének anyagát és színét, ráadásul az üveg stílusa is kiválasztható. Utóbbi esetben érdemes azt is figyelembe venni a döntéskor, hogy a kiszemelt változat tisztán tartása mennyire egyszerű. 

Szóval a zuhanykabin anyaga, színe, valamint az üveg stílusa az egyéni igényeken múlik, valamint azon, hogy mekkora összeg szánható a termékre. A Zuhanykabin.hu oldalán megbízható minőséget képviselő és megfizethető áron beszerezhető zuhanykabinok találhatóak.

Mi a teendő egyedi igények esetén?

Nem gond, ha egyediek az igények, vagyis a standard választékban nem található meg a megfelelő modell. Ma már zuhanykabin-konfigurátor segítségével egyszerűen összeállítható az egyedi igényeket képviselő változat. 

A program segítségével kiválasztható a speciális igényeket kielégítő méret, anyag, stílus és szín. Minden esetben olyan zuhanykabint kell vásárolni, mely kielégíti a felmerülő igényeket, azonban felesleges olyan terméket venni, melynek funkciói nem kerülnek kihasználásra.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás