Hirdetés
(X)

Egy profi biztonsági kamera ma már nem luxus, de ha az is lenne, nem ezen kell elsősorban spórolnunk. Sokat jelent már csak a jelenléte is, ugyanis már ez is elrettentő lehet, betöréseket hiúsíthat meg.

Ha egy komolyabb kamerarendszer mellett tesszük le a voksunkat, akkor maximális biztonságban érezhetjük magunkat. Számos kiváló funkcióval rendelkeznek ma már ezek a biztonsági eszközök. De nézzük is meg, hogy mi várható el ma egy megbízható, profi kamerától.

A megfelelő védelmünk legyen az első számú szempont

Ha komolyan gondoljuk a telkünk, házunk, udvarunk bekamerázását, akkor nem érdemes spórolni! Ne az legyen a fő szempont, hogy mennyibe kerül! Mindenképp a családunk, a vagyontárgyaink, az otthonunk és saját magunk biztonsága legyen a legfőbb szempont! Ennek megfelelően válasszunk a lehetőségek közül.

Persze lehet kapni pár ezer forintos gagyi eszközöket is. De ezek maximum arra jók, hogy nagyon messziről nézve úgy tűnjön, mintha megfelelő védelemmel van ellátva az otthonunk. És van a másik véglet is, amikor valami eléggé drága, de körülményes. Elfogadható képminőséggel bír, de 2 napig telepítik, mindenhol fúrnak-faragnak, körülményes a használatuk, és tényleg egy vagyonba kerülnek. Ezek sem testesítik meg álmaink védelmi rendszerét, igaz?

Épp ezért összeszedtük, hogy minek kell megfelelnie ma egy biztonsági kamerának és a belőle felépülő rendszernek. Ha elolvasod, te is tudni fogod, hogy mire figyelj vásárlás közben. Így könnyen megtalálhatod a számodra legkiválóbb védelmi eszközöket.

Egy profi biztonsági kamera legyen könnyen telepíthető!

Ma már ott tartunk, hogy elfelejthetjük a vezetékeket. Aki azzal próbál téged meggyőzni, hogy mindenképp vezetékes rendszert építs ki, mert az a biztos, az nagyon el akar adni.

Ezzel szemben ma már a vezeték nélküli kamerarendszerek uralják a területet. Belső wifi hálózatuk van, melyen a központi egységgel kommunikálnak. Ráadásul ez nem egy szabad hálózat, hanem természetesen minden kommunikáció titkosítva van.

És hogy tényleg ne kelljen semmilyen vezetékkel sem foglalkoznunk, még az áramellátásuk is meg van oldva hosszú élettartamú akkumulátorokkal. Így egyetlen kábellel sem kell összekötni a központi egységet és a kamerákat. Téged az tartott vissza eddig, hogy nem akartad szétfúrni a falat mindenfele? Eljött a te időd, rendelj vezeték nélküli EufyCam kamerát a Moon Store-ból.

Mindemellett bírniuk kell a külső telepítéssel járó zord körülményeket is. Azaz hóban, esőben, a tűző napon és fagyban is meg kell állják a helyüket. Maximálisan időjárásállónak kell lenniük.

A kiváló képminőség kötelező!

Ma már minden okostelefonban ott van a kamera, és a legtöbb esetben ezek legalább 1080p videófelvétel készítésére képesek. Én ugyanezt elvárom egy modern biztonsági kamerától, sőt, azt is, hogy kiválóan lásson még éjszaka is!

Ha legalább a fentieknek megfelelnek, akkor megérheti beruházni rájuk.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás